Speltips från Napoli – Atalanta: 

Dags för toppmöte från Serie A och det är tabell 4an Napoli som tar emot tabell 3an Atalanta. 
Lagen öser in mål i ligan och jag tror det kommer fortsätta på det spåret även denna kväll. Lagen har offensiven som sin styrka och lagen brukar bjuda på målrika drabbningar när de möts. 
Här lägger jag 3 units på specialspelet BLGM+ö2.5 mål till fina 1.86 på Bethard !

Napoli: 

Efter 9 omgångar så hittar vi Napoli på en 4e plats med raden 5-2-2 och målskillnad 18-11.
Man snittar alltså drygt 2-1 i sina matcher och man har inte förlorat på 6 raka matcher nu.
På hemmaplan denna säsong har man vunnit 4/5 matcher om man räknar med 2-0 segern i CL mot Liverpool och enda plumpen var mot Cagliari där man förlorade med 0-1 trots stor dominans. I dagens omgång (söndag) spelade man borta mot SPAL och det stod 1-1 redan efter 16 minuter, trots den starten så blev det inga mera mål trots flera målchanser som borde resulterat i mål. 
Revanschlusten lär vara stor till detta toppmöte. 

Atalanta:

Atalanta står på raden 6-2-1 efter sina 9 matcher och har den helt galna målskillnaden 28-14 vilket ger ett målsnitt på 4.7 mål. 
I dagens omgång tog man emot målsnåla Udinese men Atalanta ville något annat trots att skyttekungen Zapata åter igen saknades. 
Udinese tod ledningen tidigt men Atalanta vände till 3-1 innan halvtidsvilan och när domaren blåste av stod det hela 7-1 på resultattavlan !
Zapata har nu saknats i 3 matcher men trots det har Atalanta gjort hela 11 mål framåt på dessa 3 matcher och Mariel passade på att göra hattrick idag. Atalanta var ett målrikt lag förra säsongen också men denna säsong har det nått nya nivåer. De har spelat över 2.5 mål i 9/10 senaste matcherna och i de 5 senaste har matcherna slutat 1-2, 3-1, 3-3, 5-1, 7-1 vilket är enorma siffror. 

Napolis 5 senaste hemmamatcher:

Atalantas 5 senaste bortamatcher:

Inbördes möten:

För och Nackdelar:

✅ Atalanta har spelat över 2.5 mål i 9/10 senaste matcherna.

✅ BLGM + ö2.5 mål har suttit i 4/5 inbördes och i 4/5 inbördes på denna arena.

✅ Napoli har släppt in väldigt lite mål på hemmaplan men Atalanta har gjort minst 1 mål framåt i 7 raka matcher på denna arena och 20/23 senaste bortamatcherna totalt.

❌ Båda lagen kommer ha stor respekt för varandras offensiver. Kan bli försiktigt spel första halvlek.

Speltips: BLGM + ö2.5 mål
Odds: 1.86
Spelbolag: Bethard
Spelstopp: 19:00
Liga: Fotboll Serie A
Insats: 3 / 10 Units

Lycka till om ni ryggar och spela bara på spel ni själva tror på !

Registrera dig här på Bethard

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till