Lördagens speltips kommer från Premier League och det är bottenlaget Nottingham som tar emot tabell 1an Liverpool denna afton.
Hemmalaget ligger precis ovanför strecket och kämpar för sin överlevnad, formen är kass och man har förlorat 6/10 senaste omgångarna.
Tvärt emot för motståndarna Liverpool. Trots en mängd skador i truppen kan de inte sluta vinna.
Liverpool kommer till start med att ha vunnit 12/15 senaste matcherna i alla tävlingssammanhang trots att Salah, Nunez m.f saknats i flera matcher.
En spelare som klivit fram sista tiden är Colombianen Luis Diaz som i de andras frånvaro ÖST på med målchanser och avslut.
4 mål sista 8 matcherna och otroliga 31 avslut sista 7 matcherna sedan Salah försvann på landslagsuppdrag.
Liverpool har cupmatch mot Southampton i veckan men lär köra juniorena där, nu leder man Premier League och har inte råd med fler skador på tongivande spelare. Vi vet inte status än på Salah och Nunez, enligt Liverpool-TV va de med på träningen dagen innan cupfinalen mot Chelsea men ingen av dom var men ändå.
Kommer de göra comeback båda två till helgen? Tveksamt att båda startar, vilket såklart är ett + för Diaz som åter igen får axla ansvaret på topp tillsammans med kanske Gakpo.
Unibet har linan ö0.5 skott på mål till 1.70x vilket jag tycker är märkligt med tanke på hans form och statistik sista tiden!
Jag va helt säker på att linan skulle vara ö1.5 (igen) men detta odds borde rasa friskt om han är med i elvan på lördag.
Spelet/oddset är absolut värt ett Maxbet men jag håller nere insatsen på dessa skott-spel då en liten skada tidigt i matchen dödar spelets chanser.
Hittills snittar han 2.11 avslut per match och snittar 1.19 PÅ mål varje match !
Hans stats sista matcherna är nedanför.
Kolumn 1 = skott på mål, Kolumn 2 = skott utanför, Kolumn 3 = blockade skott på väg mot mål
Sista 7 matcherna:
2-1-2 ✅
3-3-4 ✅
0-1-1 ❌
4-0-1 ✅
1-0-2 ✅
2-1-0 ✅
2-1-0 ✅

Kan faktiskt inte förstå att spelbolagen erbjuden ö0.5 linan på en så het spelare som bombar avslut.
Om han skulle vila och börja på bänken så blir det pengarna tillbaka på spelet.

Spel: Luis Diaz ö0.5 skott på mål
Odds: 1.70x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Lördag 16.00
Liga: Premier League
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till