Norge-Lettland i returmöte i EM kvalet och jag har precis sett dagens fight och mina tankar betalar högst odds hos ComeOn som jag känner är ute och cyklar med linan! Häng med på tankarna där 5 units spelas.

Norge

Mötte Lettland borta idag och vann fighten med 28-23. Norge med starkt trupp med sig ska vara storfavoriter här såklart med spelare som Sander Sagosen, Jøndal, Johannesen mfl. Norge leder gruppen och har 2 matcher kvar att spela. Intressant är att alla de 3 matcher som norrmännen hade kvar spelas i Lettland. 2 raka möten mot Lettland och även mötet mot Italien avgörs i Lettland. Löser Norge EM-plats? Definitivt! Fem senaste matcher följer.

Lettland

Lettland med bjässen Kristopans har en tuff resa framför sig för att lösa EM plats men hoppet finns där. Det krävs seger här samt att Belarus förlorar mot Italien samt att Lettland slår Belarus i sista omgången. En mer eller mindre omöjlig uppgift men fortfarande teoretiskt möjligt. De lyckades idag hålla norrmännen under 30 mål genom ett helt magnifikt målvaktsspel och ett tungt försvarsspel. Lettland är inte ett vidare skarpt handbollslag och förlusterna har duggat tätt det senaste. Den stora stjärnan i laget är Kristopans som normalt huserar i PSG. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Efter att ha sett dagens match så var jag övertygad om att vi skulle få se en lägre lina på Norge än vad som erbjöds i dagens möte. Idag var linan över 33.5. Att Lettland skulle släppa in 37 mål här ser jag som osannolikt och anser att ComeOn är helt ute och cyklar med linan 36.5. 5 units spelas på Norge under 36.5. Argument följer.

✅ Lettland har fortfarande hoppet levande.

✅ Norge kommer med stor sannolikhet att vinna den här fighten och lär inte gå på full fart i slutet av fighten.

✅ En behaglig ledning för norrmännen i ht kommer med största sannolikhet innebära att de mer eller mindre bara spelar av andra halvlek.

✅ Finns ingen rimlighet i att Norge skulle göra 9 mål fler i det här möte än i dagens fight.

✅ Letterna är tunga i försvaret på linjen.

✅ Norge sköt 40 skott i dagens match och bör inte komma upp i mer än 45 här och att de skulle komma upp i en skottprocent på 80% är osannolikt, idag stannade de på 70%.

❌ Om Letterna inte alls är med från start kan de klappa ihop helt, vi såg det i hemmamötet mot Belarus då de släppte 39 mål.

Speltips: Norge under 36.5 mål

Odds: 1.95

Insats: 5 units

Liga: EM kval

Avkast: 29/4 klockan 18:15

Bonus: 100:-

Högst odds: ComeOn

Hugg bonusen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till