Nîmes-PSG och premiär för båda lagen i ligan. Mina tankar betalar 1.81 hos Bethard och 3 units spelas. Ha med er att det är premiär och gå inte in med högre insatser här då vi ännu inte fått se status på lagen.

Nîmes

Nîmes är ett okej handbollslag men inte mer än ok. Nîmes slutade 6:a förra säsongen och missade med det Europaplats. Det i sin tur är med stor sannolikhet bra för klubben då de inte lyckades matcha både Europa och ligaspel på ett bra sätt förra säsongen. Matchandet i Europa tog dem till 8-del förra säsongen men den tunna truppen mäktade inte med både det och ligaspel. Tuff premiär när mästarna PSG besöker.

PSG

Mästarna PSG kommer med stor sannolikhet lösa titeln även i år. Även om truppen har försvagats då Mikkel Hansen flyttat hem till Danmark så har man ligans överlägset bästa trupp. När Hansen blev skadad förra säsongen så påverkade inte det lagets prestation i ligan och truppen är full av världsstjärnor. Spelare som Karabatic x2, Kristopans, Mathe, Sole Salo, Steins och Toft Hansen är sjukt vassa lirare. Det blir mycket intressant att följa Pallicka i målet den här säsongen också!

Speltips

Det är klasskillnad på trupperna här och en normal dag så vinner PSG detta enkelt. Det är dock premiär och jag håller nere unitsen till 3 på spelet PSG -3.5 till oddset 1.81 hos Bethard.

✅ Enorm klasskillnad på trupperna.

✅ Nîmes har förlorat med minst 4 bollar mot PSG i de 5 senaste mötena.

✅ Trots förlusten av Mikkel Hansen pga skada förra säsongen så löste man spelmässigt ut det otroligt bra.

✅ Nîmes trupp är på en nivå som max kan hota om en 5-6:e plats i år.

❌ Premiär är premiär och Nîmes hemmafördel kan störa.

Speltips: PSG -3.5

Odds: 1.81

Insats: 3 units

Liga: Star Ligue 1

Avkast: 11/9 klockan 17:00

Högst odds: Bethard

Bonus: 100% upp till 1000:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till