Dags för kvällsmatch i NHL under måndagen då Toronto Maple Leafs gästas av Carolina Hurricanes. Har en känsla för ett överspel här trots att Carolina har en av NHL´s tätaste defensiv. Dock är Toronto ett lag som kan luckra upp alla sorters defensiver och det brukar ofta bli mycket mål då dessa lag möts. Senaste mötena har slutat i 5, 5, 7, 9, samt 9 mål. Toronto är ett av de allra målrikaste lagen i NHL, framåt som bakåt och man är ofta inblandade i målrika tillställningar.

Tror att lagen kommer att bjuda till lite extra här då det vankas tidig match och att vi kommer att få se en hel del mål, trots att Carolina vanligtvis brukar vara rätt täta. Dock som sagt brukar Toronto vara ett lag som öppnar upp tighta matcher och laget har sårat lags defensiver förut. Här kör vi på ett överspel, närmare bestämt Över 5.5 mål i matchen till oddset 1.66 hos betsson och här läggs 5 units in.

Toronto Maple Leafs:

Har inlett säsongen på ett rätt blandat sätt. 42 pinnar på 37 matcher är facit med målskillnaden 125-116. Laget har dock gått oerhört mycket bättre sen man bytte ut coachen Mike Babcock och fått in sin duktige farmarlagstränare från Toronto Marlies, Sheldon Keefe. Sedan han kom in i laget inför bortamötet mot Arizona 22/11 så har laget vunnit 10 av sina 14 matcher. Man kan definitivt säga att laget fått ett riktigt lyft av tränarbytet och vem är egentligen förvånad efter allt man fick höra om Babcock. Förmodligen ingen. Har en ruggig offensiv men som vanligt är defensiven lagets problem.

Carolina Hurricanes:

Har inlett säsongen på ett ungefärligen liknande sätt som Toronto har. 46 poäng efter 36 omgångar och med målskillnaden 118-94. Är ett av ligans bästa bortalag. Vunnit 7 av sina 10 senaste matcher och målskyttet har klickat i bra den senaste tiden. Kommer inte att fungera att gå in med en defensiv approach här från Hurricanes sida utan det gäller att fokusera på offensiven, annars kommer man bli extremt straffade mot ett offensivt farligt Toronto. Tror man som sagt kommer att bjuda till bra här då det vankas tidig match. Carolina har stått för 19 mål framåt på sina 5 senaste bortamatcher.

Lagens form:

Inbördes möten:

För- och nackdelar:

✅ Toronto har en av ligans bästa offensiver.
✅ Dessutom har hemmalaget i vanlig ordning defensiven som sin akilleshäl.
✅ Spelet har suttit i 3 av de 5 senaste inbördes mötena.
❌ Carolina är trots allt ett av ligans tätaste lag.

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.66
Spelstopp: Måndag 20:00
Spelbolag: betsson
Liga: NHL
Insats: 5/10 Units

Klicka här för att hämta betssons bonus på 1000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till