Vi tar oss till ett riktigt hett möte i NHL natten mot söndag. Giganterna Washington Capitals och Tampa Bay Lightning ställs mot varandra och dessa möten brukar innebära mål, mål och ännu mera mål. Bara att kika på de 5 senaste inbördes mötena där det blivit 7, 7, 9, 9, samt 9 mål i respektive möte! Helt galet målfacit. Washington är B2B men jag tror inte att det betyder värst mycket sådana här gånger.

Hemmalaget är målfarligast i hela ligan och man möter ett Lightning som ännu inte kommit upp i den standard man egentligen besitter i sin stjärntrupp. De har betydligt mer att ge men kommer förmodligen bara att växla upp mer och mer ju längre säsongen lider. Här tror jag i vanlig ordning att vi kommer att få se en hel del mål och jag finner oddset 1.94 på att det ska bli över 6.5 mål (inklusive övertid och straffar) mycket, mycket intressant. Liras hos betsson och här skjuts 7 units in.

Washington Capitals:

1:a i NHL och 1:a i målfabrikation. Kan man begära så mycket mer? Har onekligen haft en riktigt bra start på säsongen då snart halva säsongen är spelad. Som sagt B2B här efter att man inatt bortabesegrade Devils med 3-6 men här tror jag inte att man behöver oroa sig över trötta ben eller liknande då två giganter ställs mot varandra. Energi kommer det nog att finnas gott om så det räcker och blir över. Verkar inte finnas några skador att anmärka på utan man verkar även inatt ha alla spelare tillgängliga.

Tampa Bay Lightning:

Har verkligen inte haft den säsongsöppningen man önskat utan man ligger just nu på en 20:e-plats i NHL-tabellen med 38 poäng inspelade efter 33 matcher. Behöver växla upp rejält om man inte ska bli avsågade från toppstriden framöver för poängen börjar ränta på rätt bra nu då snart halva säsongen är spelad. Finns egentligen ingen ursäkt till att det inte gått bättre än vad det hittills har gjort för Tampa för man har ju ett spelarmaterial av högsta, högsta klass, om inte det bästa i hela ligan. Har åtminstone ett av de bästa spelarmaterialen. Bland annat en offensiv i laget som är helt sjuk med Steven Stamkos, Nikita Kucherov bland många andra. Stor potential att få ut där! Kommer senast från en hemmaförlust (3-4 eft. förl.) mot Dallas. Man har endast Braydon Coburn på skadelistan vilket är glädjande även här.

Lagens form:

Inbördes möten:

För- och nackdelar:

✅ Spelet har suttit i de 5 senaste inbördes mötena.
✅ Två av NHL´s mest stjärnfyllda lag möts och har offensiver av toppklass.
✅ Stjärnor som Ovechkin, Bäckström, Stamkos, Kucherov kommer att bidra till mål här inatt.
✅ Tampa kommer säkerligen att vilja bevisa en del här då man inte fått ut full potential ur laget ännu. Lär inleda i ett ruskigt tempo och då ligger målen åt bägge hållen nära till hands.
❌ Lagen har målvakter av yttersta toppklass och har någon av de en bra dag kan spelet såklart bli jobbigare att sätta.

Speltips: Över 6.5 mål (inklusive övertid och straffar)
Odds: 1.94
Spelstopp: Söndag 01:00
Spelbolag: betsson
Liga: NHL
Insats: 7/10 Units

Klicka här för att hämta betsson’s bonus på 1000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till