Natten mot onsdag tar New York Rangers emot Pittsburgh Penguins. Den som vill bevittna mycket mål ska helt klart vända sig till den här matchen, för det finns en helt otrolig statistik mellan dessa två lag. I 8 raka inbördes matcher har det nämligen gjorts 7 mål eller fler. Och dessutom i 13 av de 14 senaste mötena! Inte ofta man ser den typen av statistik. En rätt så sjuk och talande statistik på att det oftast blir väldigt målrika tillställningar dessa lag emellan. Lagens offensiver brukar med andra ord inte direkt lysa med sin frånvaro då man möts.

Då vi nu erbjuds strax under dubbla degen för att det ska bli minst 7 mål igen här inatt. Ja, då är det inget att snacka om! Över 6.5 mål i matchen (inklusive förlängning och straffar) spelas till oddset 1.98 hos LeoVegas och här skjuter jag in 8 units.

New York Rangers:

Har 16 poäng efter 15 spelade matcher med målskillnaden 51-51. Laget har för närvarande Mika Zibanejad och Marc Staal otillgängliga på grund av skador. Men man verkar kunna producera mål ändå fastän storstjärnan Zibanejad saknas. För Rangers har varit inblandat i oerhört många målrika tillställningar den senaste tiden och i de senaste 6 hemmamatcherna så har man gjort 26 mål framåt och släppt in 23.

Pittsburgh Penguins:

Pittsburgh har spelat ihop 21 poäng på 17 matcher med målskillnaden 58-44. Dock så har man nu 3 blytunga namn i Sidney Crosby, Patric Hörnqvist och Kris Letang på skadelistan. Självklart kännbara namn som är borta men man har klarat sig utan dom förut. Och man har liksom Rangers varit inblandat i en hel del målrika matcher på sistone. Pittsburgh på bortaplan så här långt efter 7 bortamatcher har stått för 29 mål framåt och släppt in 22.

Rangers form 5 senaste:

Penguins form 5 senaste:

Inbördesresultat:

För- och nackdelar:

✅ 8 raka inbördes möten nu som slutat med minst 7 mål.
✅ Och det har gjorts 7 mål eller fler i 13 av de 14 senaste inbördes.
✅ Rangers och Pittsburgh bjuder alltid till i dessa möten. Full gas brukar det vara.
❌ Vassa offensiva stjärnor som Zibanejad, Crosby och Hörnqvist saknas.

Speltips: Över 6.5 mål (inkl. förl. & str.)
Odds: 1.98
Spelstopp: 01:30
Spelbolag: LeoVegas
Liga: NHL
Insats: 8/10 Units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till