Fingrarna glöder och jag fortsätter med en riktigt fin Touchdown-dubbel som startar kl 19.00 på Söndagskvällen. Oddset blir totalt 2.25 och hade jag haft större bollar hade jag nog lastat in detta som ett Maxbet!

Dalvin Cook

7-3 Vikings tar emot Denver Broncos på söndagskvällen och man gör det med gott självförtroende. QB Kirk Cousins har steppat upp sitt game efter att han blev öppet kritiserad av sina receivers. Med ett fungerande passningsspel så blir det helt nya ytor för springspelet. Kanske då inte så förvånande att Dalvin Cook har gjort det fantastiskt bra och är en av ligans hetaste runningbacks och är nu rankad 2 av samtliga Rbs i ligan, Han har gjort 9 Tds och sprungit 991 yds so far. Denver Broncos har haft sin Bye Week och lär vara utvilade. Dock kan det även ofta bli så att man tappar matchtempo och att åka till Minnesota är ingen dans på rosor. Cooks och Vikings möter nu alltså ett medelmåttigt försvar och att Cook skulle bli stoppad här skulle förvåna både mig och oddssättarna. Oddset för en Touchdowns är blyga 1.50.

Ezekiel Elliott

5-4 Cowboys åker till Detroit och jagar revange efter för förlusten senast mot Vikings. Ezekiel Elliott har 788 rushyds, 4.4 yds/carry och 6 Touchdowns och även om TDs inte varit överdrivet imponerande så gör han fortfarande ett enormt jobb som springhäst. Man möter nu ett Detroit utan sin ledare Quarterback Matt Stafford pga skada. Han var även borta senaste matchen och det var ingen kul syn att se Jack Driskoll på planen. Det kommer bli mycket tid för Cowboys offense på planen och Lions försvar har absolut inte rosat någon markan då man är ett av ligans sämsta i både pass och springförsvar. Cowboys jagar slutspelsplats och behöver nu komma upp på vinnarspåret igen och såklart kommer “Zeke” vara ute efter personlig revange här och oddset vittnar också om det @1.50.

Speltips

Både Dalvin Cook och Ezekiel Elliott spås lyckade matcher och dom båda möter mediokert motstånd. Cook är hetaste snubben just nu men möter ett nååågot bättre försvar medans Zek möter ligans sämsta och letar efter formen. Här hittar dom båda in i End Zone med bollen och jag väljer att slå ihop dom båda liren till en fin dubbel @2.25!✅ Cook och Elliott är 2 av ligans främsta Rbs.

✅ Cook har strålande form och möter ett mediokert försvar samtidigt som passningspelet fungerar bättre, det ger Cook mer yta att springa på!

✅ Ezekiel levererar mest hela tiden men Touchdownen har inte helt kommit. Här släpper det mot ligans sämsta försvar.

❌ Att man spelar ut sitt motstånd så pass att man kaxigt nog bara passar in sina Touchdowns “For the show”.

Speltips: Cooks & Elliot Touchdowndubbel

Odds: 2.25

Insats: 5 Units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 17/11 19.00

Här kan ni registrera er på LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till