Speltips

Medans tjejen springer runt som en yr höna och packar väskorna med saker som inte kommer behövas på en strand i Thailand så sätter jag mig ner och skriver ner några fina rekar inför morgondagens drabbningar! Tyvärr bommades också ett Maxbet under torsdagsnatten och det var en match som inte borde rättats med ett rött kryss, 49ers var förvisso något slarviga men dominerade offense och skulle krossat Cardinals. Ja ja, vi tar oss nu till Los Angeles och mötet mellan Chargers – Packers.

LA Chargers

Chargers (2-5-1) sparkade senast sin OC Ken Whisenhunt så det kommer bli QB coachen Shane Seichen som får kalla spelen denna kväll. Chargers säsong har varit en stor besvikelse så här långt och med en åldrande Philip Rivers så tror jag att chanserna till ett slutspel blir allt lägre och lägre. En positiv sida är att Melvin Gordon har kommit tillbaka från sin strejk. Gordon som var en topprunningback förra året gjorde dock inga större väsen ifrån sig i sin första match tillbaka. I försvaret har dock Joey Bosa skapat kaos, Han blev vald till AFC Defense player of the week och han gör det fruktansvärt bra. ‘

Green Bay Packers

Aaron Rodgers och The Packers har vaknat på rätt sida den här säsongen. (7-1) Senast slog man självaste KC Chiefs i en häftig match och Rodgers visade varför han är en framtida Hall of Fame spelare. Han kastade över 300 yds och hittade 3 receivers i End Zone! Just nu spelar Green Bay som en riktig Super Bowl contender och man skyddar Rodgers riktigt bra i “fickan” och ger honom tid att hitta sina receivers. Valdez Scantling och Geronimo har tagit stora kliv och är väldigt viktiga targets för Rodgers. Runningback Aaron Jones, som gjorde 4(!!) td för några matcher sedan, har växt ut till en gigant i Packers springspel och är en spelare att hålla ögonen på denna match.

Jag tror att det kommer bli en jämn match där Chargers vill bevisa sig efter att man sparkade sin OC men jag tror också att Packers och Rodgers kommer att vinna då man besitter en bättre trupp på samtliga positioner. Chargers kommer ut med övermod och Packers kommer utnyttja misstagen, Seger för Packers -2.5 @1.74 är taget!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till