Speltips

Nu har tanten slutat att packa men springer nu runt och dammar hela lägenheten.. Jag tar det lugnt och skriver rekar! Vi vänder oss nu till Carolina Panthers som tar emot Tennessee Titans och här hoppas vi att försvaret löser biffen!

Carolina Panthers

Carolina (4-3) blev väldigt oroliga när man tappade QB Cam Newton tidigt i säsongen men unge Kyle Allen har stått upp bra och skapat fina möjligheter för sitt anfall att producera. Runningback Christian McCaffrey fortsätter att vara ligans bästa springare (Ö100 yds senaste matchen) och det kommer helt säkert ges mkt boll till honom men skulle man ligga under så måste man passa mer. Tyvärr, har inte Allen fått mkt hjälp av sin Offensiva linje utan han blev Sackad hela 7(!!) gånger senaste matchen.. Panthers försvar å andra sidan är #2 bäst i ligan på att Sacka motståndarens Quarterback och försvarsgeneralen Luke Kuechley har varit fantastisk. Kuechleys mannar har gjort fantastiska 12 Sack på dom 3 senaste matcherna och då förstår ni varför man är en nagel i ögat för vilken QB i ligans som helst! 

Tennessee Titans

Titans säsong har varit en riktig berg och dal bana (4-4). Nu har man tagit in Ryan Tannahill som QB och han gjorde det väldigt bra i senaste matchen mot Buccaneers, å andra sidan är inte The Buccs något märkvärdigt lag.. Tannahill blev dock sackad hela 3 gånger av ett av ligans bottenlag och man har en av ligans sämsta Offensiva linjer som tillåtit flest Sacks i ligan. Kan man inte skydda sin Quarterback kan man inte vinna matcher.

Grisig matchbild är att vänta och jag tror att det blir en tuff match för båda Quarterbacken. Ö6.5 Sacks i matcher @1.75 testas med 5Units hos LeoVegas.com

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till