Värmen är påtaglig här i Thailand så jag söker skydd hos den lokala barägaren och medans han blandar tjejdrinkar till mig så rotar jag i söndagens utbud och här kommer första reken!

New Orleans Saints

Saints har äntligen fått tillbaka Drew Brees från sin fingerskada. Han är helt klart en av ligans mest underskattade Quarterbacks och flyger alltid under radarn och istället pratas det om Brady, Rodgers och Wilson för att nämna några. Man ska dock inte ta något ifrån back up Teddy bridgewater som gjorde det väldigt bra i Brees frånvaro men med Brees i laget får man ett helt annat djup. Saint är ett Offensivt lag som alltid gör mycket poäng och årets säsong är inget undantag. Med Brees tillbaka så har Receiver Michael Thomas sin bästa kompis åter. Thomas som är en av ligabs bästa receivers och match efter match presterar som en framtida Hall Of Famer kommer få ännu mer utrymme att prestera och nu har även Ted Gin jr vaknat så Offensivt ser man riktigt bra ut just nu. Offensiva linjen är en av ligans bästa och ger Brees bra med tid i fickan.

Atlanta Falcons

Falcons har förvandlats från ett topplag till ett bottenlag på bara några år. Och det är lustigt hur det fungerar för man har haft nästan samma manskap. För ca 2 v så fick vi tydliga tecken på att Falcons gett upp sin säsong i traden med Patriots där man skeppade iväg Mohammed Sanu för framtida Draftpicks. Sanu har underpresterat men är absolut inte en dålig receiver (redan 1 TD för Patriots). Falcons har alltså stora problem och en skadad Matt Ryan har svårt att hålla jämna steg på offense. Försvaret släpper till ungefär 30 p på en match.

Jag tror mig ha hittat ett fint odds där jag tror att NO Saints kommer göra ö3.5 Touchdowns i matchen @1.88. Investerar 5 Units och oddset finns på LeoVegas.com.

Stort lycka till och må väl!

✅ Drew Brees är åter och det har en positiv inverkan på hela laget!

✅ Saint är ett Offensivt lag som sällan slår av på takten!

✅ Falcons Defense är inte alls bra just nu och det skakar i väggarna med oro hos Falcons.

❌ Det blir en helt odramatsik match där Falcons redan gett upp från start, risken är då att det blir avslaget och att matchen så gott som spelas av. Då blir det svprt att göra många TDs.

Speltips: Saints Ö3.5 Touchdowns

Odds: 1.88

Units: 5

Tid: 10/11 kl 19.00

Liga: NFL

Spelbolag: LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till