Speltips

Halva säsongen är gången och vi går nu in i Week 9. Förutom denna rek på torsdagsmatchen så hoppas jag att ni inte missat Maxbettet som jag lagt på denna match i 5Spades Maxbetgrupp. Vi vänder oss alltså till den första matchen för den här veckan som spelas på Torsdagsnatten mellan Cardinals – 49ers.


Arizona Cardinals

Arizona blev senast överkörda av New Orleans Saint (Drew Brees var äntligen tillbaka som Quarterback för Saints efter skada) och det var ingen kul kväll för Murray. Murray blev sackad hela 3 gånger och man gjorde endast totalt 9 poäng (alla var Field Goals). Man tog endast 10 st First Downs vilket är katastrofdåligt. Murray har dock inte bara varit dålig, han har överraskat många med sin flexibilitet och springförmåga. Han kan spela fin fotboll men enligt mig saknas vapnen på receiversidan för att få Murray att riktigt lyckas. 

San Francisco 49ers

Det är mycket som är trevligt i San Fancisco just nu. Man vann senast i en fantastisk prestation mot Carolina Panthers där man körde över Pantrarna med hela 51 – 13 och är fortfarande obesegrade 7 – 0. Hade det inte varit för ligans bästa Runningback hade man nog blivit utan touchdowns då han gjorde nästan allt förarbete. 49ers fantastiska Defense fortsätter vara en nagel i ögat mot sina motståndare och är nu rankade #1 i ligan. Deras rookie Nick Bosa gjorde 2 sacks och även en interception i en väldigt fin prestation. Tevin Coleman sprang som vinden och gjorde hela 4 Touchdowns och hela 49ers har stormvindar i ryggen just nu och flyger fram. När man nu går in i slutdelen av säsongen kommer också motståndet bli betydligt svårare än första delen därför blir det ännu viktigtare att man tar den här seger. Detta är också en divisionsmatch och prioriteras.

Jag tror att 49ers kommer ösa på och med sitt försvar som är bäst i ligan kommer det åter igen bli mkt tid för offense ute på planen. Jag har hittat ett fint spel där man behöver göra 26.5 poäng @1.91. Med tanke på vilka siffror som Cardinals har släppt mot annat bra och även dåligt motstånd känns det väldigt spännande att få detta oddset. 49ers har klarat siffrorna i 4/7 matcher och då ska man komma ihåg att en match regnade sönder och döptes även senare till “Mud bowl” och en annan match så klarade man inte av att göra Touchdown trotts att man var inom 10 yards från Endzone – Slarv. 49ers Defense kommer leda vägen och löser detta till oss med hjälp att ett outtröttligt springspel!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till