Matchen:

Lördagens speltips kommer från Premier League premiären och det är Newcastle som tar emot nykomlingen Nottingham som har kastat ut pengar på värvningar (över 1 miljard)
Trots detta anser jag Newcastle ska vara stora favoriter att vinna, dels pga erfarenheten från PL och man avslutade förra säsong på ett strålande sett som man tagit med sig in på försäsongen där segrarna fortsätt.
Tittar man på avslutningen förra säsongen och träningsmatcherna på hemmaplan har Newcastle VUNNIT 11/12 senaste matcherna, enda laget man inte besegrade var Liverpool vilket inte är något att skämmas för.
Newcastle med en ny stor plånbok i ryggen kanske värvar in något mer efter denna rek skrivs, men jag tycker den offensiva kraften i Joelinton, Woods, Saint-Maximin och med Wilson tillbaka från sin långtidsskada ska ha bra chanser att fortsätta på den positiva vågen mot nykomlingen.
Nottingham med ca 15 invärvade spelare behöver nog tid på sig att spela ihop laget och anpassa sig till högsta ligans tempo.
Här spelar jag ett målspel på Newcastle och blir förvånad om de inte löser uppgiften.

Spelet: Newcastle ö1.5 mål
Odds: 1.82x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 16.00
Liga: Premier League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

För och Nackdelar:
✅ Newcastle har en dunderform på hemmaplan och vunnit 11/12 senaste.
✅ Nottingham har värvat ca 15st spelare och behöver tid att spela ihop laget.
✅ Newcastle har den vasse avslutaren Callum Wilson tillbaka från skada.
❌ I premiärer kan allt hända när lagen inte är 100% samspelta än.

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 1000kr.

Klicka här för att komma till de övriga bonusarna med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till