Förra spelet slutade med en push då Edmonton tog 2-3 seger över Canucks, men som jag skrev i reken så är Oilers dåliga egenskap att kunna släppa in puckar när dom leder stort i det offensiva spelet och det var inte långt ifrån att Canucks kunde hitta kvitteringsmål men nu är Oilers vidare och jag lägger blicken mot första matchen mellan Rangers – Florida.

Ja, nu är det dags för första matchen mellan Rangers – Florida och den kommer att spelas i Madison Square Garden där Rangers står som hemma lag. Hemma laget vann senast på en comeback där Carolina hade 3-1 ledning där man till slut kunde kvittera och vända matchen till 3-5 och avancera framåt. Det såg riktigt nervöst ut för Rangers i sista matchen när man mötte Carolina då man hade 3-0 i matcher och sedan låter Carolina hämta upp till en 7:e avgörande match, så där tycker jag att Rangers hade lite tur med sig men dom tog sig vidare.

Borta laget Florida dom lyckades avancera när dom mötte de stora Bruins, här måste jag ge stor cred till Panthers då dom lyckades besegra Bruins i alla samtliga matcher i denna match serie i TD Garden, Boston. Trodde Boston skulle sätta stopp för Panthers om man kollar tillbaka till match 1 i denna kvarts-final där Boston totalt golvade Panthers 1-5 men så blev icke utfallet och Panthers är äntligen vidare och revanschen måste finnas hos laget då man förlorade Stanley Cup finalen i fjol mot ”nykomlingarna” Vegas Golden Knights.

I natt kommer båda lag att ha riktigt bra målvakter i burarna, men även riktigt bra lag offensivt som defensivt. Här tror jag att det kommer bli målglatt eftersom det är första matchen bland lagen i detta slutspel, och här är man bara ute efter vinst och full fart inget annat. Så jag kommer att testa på att spela över 6 mål inklusive förlängning/straffar till 2.18x pengarna som hittas hos Unibet.

för och nackdelar:
✅ Det har blivit minst 6 mål i 19 (!!!) RAKA matcher när lagen mötts
✅ Florida och New York har båda galen offensiv
✅ Florida är väl känt för att skjuta extremt mycket
✅ Båda lag ligger på 3.5 mål framåt /match i detta slutspel
❌ Båda lag har riktigt bra målvakter som kan göra extremt bra insats
❌ Inget av lagen vågar de lilla extra utifall det resulterar i baklänges mål

Spel: Över 6 mål inklusive förlängning/straffar
Spelstopp: 02:00
Insats: 7/10 u
Odds: 2.18x
Bolag: Unibet
Bonus: 500kr matchat gratis spel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till