Söndagen är snart här och såklart ska vi grotta ner oss i ett par spännande matcher! Först vänder vi oss till New Orleans och mötet mellan Saints – Panthers. Det här är en av omgångens största matcher (49ers – Packers den andra), Här har vi två lag som på förhand varit tippade att gå långt. För Carolina så är det dock lite vinna eller försvinna som gäller medans Saints ångar på. Matchen i matchen är ju helt klart mellan 2 av ligans bästa runningbacks – Christian McCaffrey & Alvin kamara. I denna kamp har jag vaskat 1 spel @ 2.00. Häng med!

New Orleans Saints

8-2 Saints ångar på och man tog en snabb revansch efter debaclet hemma mot Falcons då man senast körde över Tampa Bay med 34 – 17. Saint har just nu mycket att hurra över då Drew Brees, som är tillbaka efter skada, visar högform, Receiver Michael Thomas spelar mer och mer som en framtida OPoY kandidat och med en Alvin Kamara i ruggig form. Det är till och med så bra så att håller Thomas snittet så är han påväg att slå rekordet i antal fångade passningar / säsong. Som ni själva kan lista ut så är alltså Brees – Thomas connection riktigt stark. Den Offensiva linjen gör ju också sitt och så även den Defensiva som är en av ligans bästa mot springspel. Det kommer verkligen krävas att man spelar sin bästa försvarsfotboll då man kommer möta ligans bästa runningback – Christian McCaffrey. Jag tror man lyckas och jag tror även att man kommer undan med segern i vad som kan bli en riktigt sevärd match.

Carolina Panthers

5-5 Panthers har det lite svårare. Kyle Allen får behålla första platsen som QB då Cam Newton är borta för säsongen. Efter den drömstart Allen fick har han nu fått komma ner på jorden igen. Man har 3förluster / 5 senaste (4 interceptions senast) och nu måste Allen steppa upp. Hur ska då Carolina göra? Varför inte ta rygg på den absolut bästa spelaren i ligan? Christian McCaffrey går som ett ånglok just nu och det är inte många som kan stoppa den brutala springaren. Nu möter man ett av ligans bästa rundefese så här kommer McCaffrey sättas på prov och lyckas man inte med honom så kommer det bli svårt.

Speltips

Jag tror att Saints spänner bicepsen och vinner detta i en tight match. Nyckeln kommer vara att hitta samspelet mellan Brees – Thomas. Funkar det kommer Panthers passförsvar få det mycket svårt. Kan även ett av ligans bästa defense sätta stopp för McCaffrey så finns det inte mycket positivt att lyfta fram för Panthers. Speltipset blir på att Drew Brees får Över 26.5 Pass completions @ 2.00. Brees har klarat linan samtliga matcher han spelat, Dock har han bara spelat 4 hela matcher pga skada. Men jag är inte orolig då Saints spel går ut på kortpassningsspel där man matar sig fram i banan med 10-15 yds pass. Det här tror jag han löser och investerar 6 Units!

3 av dom senaste Efter skadan.

✅ Michael Thomas är en av dom absolut bästa receivers i ligan!

✅ Samarbetet mellan Brees – Thomas har varit glimrande. Thomas har inte tappat en fångbar passning sedan förra året!!!

✅ Saints Passningsspel är som gjort för Brees och att det ska bli mycket passcompletions.

✅ Jag tror att matchbilden kommer kräva mycket passningsspel då Försvaren är enormt bra mot springspel.

❌ Att båda lagen springer mer och där av blir det lite tid kvar för passningarna..

Speltips: Drew Brees Över 26.5 Pass Completions

Odds: 2.00

Insats: 6 Units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 22/11 02.20

Lägg dina spel på LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till