Dags för Devils att försöka ta 13:e raka segern i natt på hemma plan när Edmonton kommer och gästar i Prudential Center.

I natt tror jag att seger sviten kommer att ta slut för Devils när Connor McDavid och Leon Draisaitl kommer till stan. Visst, Devils är inne i en riktigt bra form just nu. Fortsätter dom såhär så kommer dom ta sig till playoffs tror jag – Devils har bara vart i playoff 1 gång de senaste 10 åren och det var säsongen 18/19 som dom spela första playoff rundan och förlorade 4-1 i matcher mot Tampa Bay. Devils går som sagt riktigt bra framåt just nu, dom ligger topp 5 i NHL just nu på flest mål framåt /match och toppar även tabellen i minst mål bakåt där dom hamnar på 2:a plats med 2.33 mål /match i snitt.

Just nu glider Jesper Bratt på en räkmacka när han plockat in 22st poäng på sina 18 spelade matcher för Devils denna säsong, sen har vi kaptenen Nico Hischier som gjort 9st mål för Devils denna säsong och 10st assister vilket gör att han ligger på 19 poäng just nu.

Kollar vi in gästerna Edmonton så kommer dom senast med en vinst mot Vegas Golden Knights där kaptenen McDavid fixade hem vinsten (3-2) när han satte pucken bakom Adin Hill i förlängningen. Edmonton är fortfarande i toppen när de kommer till lyckat powerplay och det tror jag att dom kommer ha stor nytta av i natt när dom tar sig an Devils som har vunnit 12st raka matcher. Sist lagen möttes så hade Edmonton en 3-1 ledning innan Devils kunde vända om och vinna 3-4, men i natt tror jag att Edmonton ska vinna till vilket pris som helst så jag testar Edmonton inkl förlängning/straffar till 2.32x som hittas hos LeoVegas. I en intervju med McDavid om serien inledningsvis så sa han följande

– Det är de konsekventa. Vi har liksom varit upp och ner och åkt berg- och dalbana och det är något som man bara inte kan göra på nattlig basis i den här ligan, säger McDavid. – Man måste hitta sätt att ha det varje kväll, även när man inte vinner med sin B- och C-match. Det är självklart en stor resa för oss i New York att spela mot ett par lag som är glödheta, och det är en bra chans för oss att bygga lite momentum på den här resan.”

Så förhoppningsvis så kommer Edmonton laddad inför nattens match för att avsluta segersviten för Devils!

för och nackdelar:
✅ Edmonton vann senast mot Vegas Golden Knight som är ett av ligans hetaste lag
✅ Devils kommer känna press att hålla segersviten i liv medans dom ska stå emot ett lag som Edmonton
✅ Edmonton fortfarande näst bäst i NHL just nu på Powerplay
✅ Edmonton har trots allt Connor McDavid
❌ Edmontons defensiv fallerar
❌ Devils visar ingen respekt eller nerver

Spel: Edmonton Oilers inkl förlängning/straffar
Odds: 2.32x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Tisdag 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till