Lördagens speltips kommer åter igen från Fotbolls-EM. Igår smaskade vi lätt in överspelet i Österrike – Turkiet till 1.99x med 8u och det blev en riktigt underhållande match med hög intensitet och massor av målchanser åt båda hållen.
Nu är det dags för kvartsfinal mellan Nederländerna och Turkiet och här blir tulpanlandet stora stora favoriter att ta hem segern.
Inte bara för att de på pappret är ett bättre lag och har Gakpo i högform, Turkiet har dragit på sig massor av gula kort och har spelare avstängda till denna match också som stör.
Nederländerna har hittills spelat en offensiv och rolig fotboll, de skjuter på det mesta men tyvärr har Depay i anfallet varit helt iskall och missat nästan allt. Tur att Gakpo varit mycket bättre och va mannen som gjorde det förlösande 1-0 målet igår mot Rumänien som till slut blev 3-0 på resultattavlan efter att inhoppande Maalen gjort 2 mål. Turkiet gjorde 0-1 på hörna i första minuten efter en tilltrasslad situation efter det va det Österrike för hela slanten medans Turkiet kom i farliga kontringar om och om igen.
Jag tror Nederländerna tar hem denna match också men Turkiet kommer försvara med näbbar och klor och det kan dröja innan ett 1-0 mål kommer för Nederländerna. Därför kliver jag in på hörnmarknaden istället för jag tror Nederländerna kommer fortsätta bomba avslut via Gakpo, Depay och Simmons som genererar hörnor.
Linan är 5.5 på Nederländerna och jag blev förvånad att den inte låg på 6.5, så jag kör 7u på hörnlinan till 1.73x degen och förväntar mig en lätt seger här då Turkiet som sprungit mest i EM borde tappa orken i slutet. Nederländerna som hela tiden kommer med instick bakom backlinjen och skjuter väldigt mycket löser dessa hörnor till oss igen.

För och Nackdelar:
✅ Nederländerna skjuter väldigt mycket skott genom Depay, Gakpo och Simmons som styrs ut till hörnor.
✅ Nederländerna har hittills skapat 6, 3, 5, 13 hörnor offensivt.
✅ Ett högt pressande Österrike skapade 10st hörnor mot Turkiet sist.
✅ Avstängningar stör i Turkiets trupp och alla spelare låg helt utslagna efter slutsignalen, orkar Turkiet jaga boll i 90 min till ?
✅ Nederländerna är storfavoriter och pressen ligger på dom, då vill man mosa på framåt direkt för att få 1-0 målet tidigt och kunna andas ut.
Mot Rumänien hade Nederländerna skapat 3st hörnor innan 1-0 kom i min 20, och totalt 10st hörnor i halvtid !
❌ Får Nederländerna utdelning direkt och har en 2-0 ledning innan minut 60 så kommer de rulla boll i backlinjen och döda tid istället för att gå framåt och slå ”onödiga” inlägg.

Spel: Nederländerna ö5.5 hörnor
Odds: 1.73x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 21.00
Liga: EM
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till