Nederländerna-Portugal i en match som betyder löjligt mycket för båda lagen. Min känsla är klar men det är ett ovisst möte minst sagt. Testar 3 units på mina tankar! Häng med!

Nederländerna

Vi lyckades hämta hem vinst på Nederländerna senast mot Island då de löste vår valda mållinje. Precis som väntat så stod Nederländerna upp bra och som jag skrev i den reken så är de verkligen en nation på uppgång i handbollsvärlden. 2 matcher spelade i mästerskapet och de visar verkligen vad jag precis skrev, en mäktig seger mot hemmanationen Ungern och därefter en bra fight mot Island trots att det där blev förlust. Nederländerna spelar alltså här med ambitionen att ta sig till nästa runda vilket är otroligt starkt i den här gruppen. Spelare som Luc Steins, Smits, Schagens och Baijens är spelare som tar stort ansvar i laget som spelar en snabb och direkt anfallsinriktad handboll. Fem senaste matcher följer.

Portugal

Det har inte varit Portugals mästerskap än så länge. 2 förluster, 30-31 mot Ungern och 24-28 mot Island. Det är ingen vidare rad helt klart när man lottats i gruppen som tippats vara den jämnaste i mästerskapet. Att gruppen är jämn råder det inget tvivel om, Portugal kan om stjärnorna står rätt ikväll ändå ta sig vidare! Då krävs seger för Portugal mot Nederländerna samt att Island slår Ungern! Portugal är inte vad de har varit och jag tror deras mästerskap tar slut idag. I min bok finns ingen tydlig spelidé och trots att de är fortsatt starka i 7 mot 6 spelet så saknas det där lilla extra kvalitetsmässigt. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Spelvärdet ligger idag på Nederländerna som har allt i sina egna händer oavsett hur den tidiga matchen i gruppen slutar. Därav blir det 3 units på Nederländerna till oddset 2.10 hos Bet365.

✅ Nederländerna har allt i egna händer.

✅ Portugal kan vara utslagna redan vid avkast.

✅ Portugals trupp känns inte lika stabil som Nederländernas i detta mästerskap trots att deras trupp egentligen är starkare.

✅ Smits är i ett galet stim i offensiven.

❌ Nederländerna saknar rutin från den här typen av matcher.

Speltips: Nederländerna seger

Odds: 2.10

Insats: 3 units

Liga: Handbolls EM

Avkast: 18/1 klockan 20:30

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Hugg bonusen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till