Fint lir på CSKA Moskva som satt i vår fb grupp och lagom till frukost imorgon liras en kanonmatch i australiensiska NBL. Vi checkar in mötet mellan Perth och Melbourne United.

Perth Wildcats

Perth och Sydney har i vanlig ordning ryckt i toppen av tabellen. Efter att Perth fullkomligt mosade Sydney i början på december så har man endast segrar efter det. Man kommer alltså med 4 raka triumfer i ryggen till denna match och spelet klickar riktigt fint. Samspelet mellan Cotton, White och Kay är riktigt grymt och på hemmaplan är man riktigt svårslagna. 6 vinster och 2 förluster har det blivit hittills i RAC Arena.

Melbourne United

Melbourne united jagar Perth och Sydney i fältet bakom topp2 giganterna. Bortaspelet är det som det går lite grus i. 3 vinster och 4 förluster har det blivit. Mot ett Perth i bra form lär man få svårt, speciellt eftersom man förlorat 5 senaste gångerna man gästat Perth. Man kommer från en vinst mot bergodalbanelaget Illawara men har innan dess torskat dubbla möten mot Sydney och det är tydligt att man har svårt på bortaplan mot de bättre lagen. Long och Goulding gör det bra men faller tyvärr in i något slags koma med resten av truppen emellanåt.

Speltips

Här väljer jag att kliva in på Perth -4,5 poäng till 1,90x degen. Dagsformen och hemmastatistiken går inte att bortse ifrån. Man är det bättre laget och har större bredd i truppen samtidigt som gästerna inte vunnit här på de fem senaste mötena. 5 units investeras. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Perth är riktigt hemmastarka

✅ Melbourne har problem i bortaspelet

✅ Melbourne har inte vunnit här på 5 senaste försöken

❌ Förra mötet var väldigt tight

Speltips: Perth -4,5 poäng
Odds: 1.90
Spelbolag: 888sport
Spelstopp: 10:00
Liga: NBL
Insats: 5/10 units

Sätt in 100kr och få 500kr att spela för på 888sport via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till