Andra reken för Kvällen/Nattens SummerLeague omgång!
Förra Golden State reken satt fint så vi fortsätter på samma spår tänker jag!

OKC – Golden State:

Golden State spelade sin första match OT – OverTime och förlorade
Sen gjorde men en comeback matchen efter – Som jag rekade på och vann med bra marginal – Tack för vinsten!
Detta blir deras tredje match i SummerLeague och I LIKE WHAT I SEE…. Golden state har en rolig SummerLeague trupp med massa unga spelarna som med tanke på Golden States KATASTROFALA säsong fått spela mot riktiga eliten så att säga i “vanliga” NBA och därför kommer de inte in lika nervösa och ivriga som de andra lagen där spelarna har ett “äntligen får jag chansen att spela” perspektivet… Det tycker jag är den största skillnaden på Golden State i SummerLeague kontra resterande lag som inte har fått samma erfarenhet under självaste säsongen!

Båda lagen är 1-1 i matcher, alltså 1 vinst och 1 förlust så än är det “tidigt” att säga att Golden State ska dominera men jag tror Golden State har lite försprång i spelet!

Både OKC och Golden State har starka Centrar i SummerLeague truppen och med det sagt är det viktigt att se vilket lag som har de bästa “runt om kring” spelarna som faktiskt kan spela med sin Center… Återigen där tycker jag Golden State har en fördel i Jonathan Kuminga som droppade 18 poäng för Golden State senaste matchen , får man igång honom så blir det svårt för OKC…

Golden State snittar 89.5 poäng per match – Senaste 2 matcher
OKC snittar 70.5 poäng per match – Senaste 2 matcher

Självklart är det inte mycket att gå efter då det är baserat på endast 2 matcher men 19 poäng skillnad är ändå väldigt markant per match trots att det endast är baserat på 2 matcher! GOLDEN STATE VINST.

Speltips:

All statistik tyder på att Golden State ska vinna, jag som har kikat på matcherna till och från instämmer och även fast det är SummerLeague och därav alltid skräll risk oavsett hur “säkra” vinsterna än bör vara så anser jag att denna är spelvärd då oddset är relativt högt kontra all statistik och truppen som framförts! Därför kommer jag spela 7 Units på en straight vinst för Golden State inkl förlängning!

För och Nackdelar:

✅ Golden State har gjort 19p mer än OKC dessa 2 matcher.
✅ Golden States trupp mer match redo.
✅ OKC förlitar sig på sin Center och inte så mycket på resterande spelare.

❌ SummerLeague – Många skrällar, de bästa spelarna spelar inte.

Spel: Golden State inkl förlängning.
Odds: 1,73
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 14/8: Kl 01:00
Liga: NBA SummerLeague
Högst odds: Unibet

Rygga spelet här till högst odds!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till