Godkväll alla läsare! 2/2 spel har hittills suttit i upptakten till denna nba säsong. Inatt hoppas vi på tredje raka när vi kollar in Lakers mot Suns i Las Vegas.

Matchen:

Lakers klev in i denna försäsong med att få dunderstryk mot Kings med hela 30 poäng. Inte nog med det så gjorde man bara 75 poäng och hemmafansen har redan nu uttryckt oro. Nu ska man inte dra för stora slutsatser kring en försäsongsmatch men jag är övertygad om att Lakers går en tuff säsong till mötes.

Suns gav bort en seger till Adelaide 36ers från Australien i en poängrik drabbning där australiensarna överpresterade grovt samtidigt som Suns lirade 0 försvarsspel. Här bör man ta tillvara på att man möter ett uselt Lakers och släta över att man förlorade mot ett lag utanför nba som ses som rätt pinsamt. Träningsmatch eller ej.

Denna match liras i Vegas och lagen bör lira bättre försvarsspel än vad man gjorde senast och samtidigt kommer man spara stjärnorna. Jag tror därför på poängsnålt och lirar under 212,5 poäng i matchen till 1,95x degen.

Spel: Under 212,5 poäng i matchen

Odds: 1,95

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 04:00

Liga: NBA försäsong

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till