Godkväll alla läsare! Inatt vankas det allstarmatch i nba och jag väljer inte sida denna gång utan går in på poängmarknaden.

Lebron James har hittills inte förlorat som kapten i en allstarmatch. Men som Lakers spelat denna säsong och att Lebron nyss slagit rekordet för mest gjorda poäng någonsin så känns han rätt mätt på sin karriär. Sista drömmen som återstår är att få lira ihop med sin son.

Det kommer bli en lite avslagen Allstarmatch med spelare som Curry och Durant skadade men även Zion som inte kommer spela. Giannis själv är osäker till start efter att han lämnade matchen i torsdags som Bucks spelade.

Här liras det aldrig nåt vidare försvarsspel men med en sådan skytt som Curry borta så tycker jag linan är satt väl högt. 3 poängsskyttet är något fansen väntar sig från Curry. Det blir liksom inte lika spektakulärt när Tatum skjuter en trea istället.

Jag lirar under 326,5 poäng i matchen till 1,90x degen baserat på att jag tror inte fokus hamnar på 3 poängsskytte samt att Curry, Durant och Zion är skadade.

Spel: Under 326,5 poäng i matchen

Odds: 1,90

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 01:30

Liga: NBA 

Bolag: Bet365

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till