Godkväll basketälskare! Gårdagens rek satt kanonfint när Celtics fullkomligt körde över Raptors. Som förutspått så gjorde Brown en betydligt bättre match och Boston kunde vinna med bekväma 22 poäng. Inatt kollar jag in mötet mellan Bucks och Heat. Det är dags att spänna bågen rejält och ladda ett maxbet. Anledningarna finner ni nedan.

Bucks

Topplaget i eastern conference har inte alls glänst sen återstarten i bubblan. Det blir tydligt hur beroende man är av att lira på sin hemmaplan. Samtidigt gjordes inte saken bättre av att skjutningen av en svart man 7 gånger i ryggen hände i Milwaukee. Spelare som George Hill gick ut och sa att han undrade vad dom ens gjorde i bubblan och laget satte som sagt igång protesten att inte spela och slutspelet fick skjutas upp. Jag tror Bucks faktiskt bara vill åka hem. Iallafall delar av truppen. Giannis trampade snett igen i match 4 och fick utgå efter ca halva matchen. Det är ytterst tveksamt om han kommer till start i denna match och även om han skulle göra det så lär skadan påverka honom. Inget lag har någonsin kommit tillbaka efter att ha legat under med 3-0 i matcher i nbas historia och efter att Bucks lyckades gripa ett sista halmstrå senast och inte bli svepta i denna matchserie så lär jobbet i nattens match bli extremt tufft.

Heat

Miami har bara dundrat fram i detta slutspel och man har den perfekta truppen för att rå på Bucks och Giannis. Butler har varit helt outstanding som lagets ledare och med stora killar som Bam Adebayo som kan trotsa Giannis tillsammans med rejält bra skyttar så ska man ha bra chans att dra hem denna matchserie och avancera i slutspelet inatt. Känslan har varit att Heat vill detta mer än Bucks i varenda möte mellan lagen hittils. Miami kommer dessutom inte sakna någon spelare inför detta möte medans Giannis alltså är högst oklar för Bucks. Kommer han inte till start måste Miami utnyttja läget och känslan är att man kommer göra allt för att denna matchserie inte skall bli längre.

Speltips

Här är bolagen lite veliga och jag har sett oddset ändras smått upp och ner hela dagen på Heat. Raka tvåan står i skrivande stund i 1,57 men när jag kollar handikappoddsen ser jag att vi får 1,62 på Heat +0,5 poäng. Bara att tacka för och 10 units investeras. Lycka till vid rygg!

För och Nackdelar:  
✅ Miami leder med 3-1 i matcher och tänker slå sista spiken i kistan
✅ Rejält frågetecken på Giannis
✅ Inget lag har någonsin kommit tillbaka från ett 3-0 underläge

❌ Kan Bucks lyfta sig återigen bakom sin sargade stjärna och chocka?

Speltips: Miami heat +0,5 poäng
Odds: 1,62
Spelbolag: UNIBET
Spelstopp: 00:30
Liga: NBA
Insats: 10 Units

Hämta 100kr bonus hos Unibet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till