Godkväll basketfans! Missbedömning senast när Curry hade show mot Portland och gjorde hela 62 poäng och ledde sitt lag till seger. Inatt kollar jag istället in mötet mellan Pelicans och Hornets och tror på poängrikt. 6 units investeras på över 217,5 poäng i matchen till 1,90x degen.

Pelicans

Zions Pelicans kommer från 2 raka förluster till nattens match mot Hornets. Det har dock varit väldigt tighta matcher mot både Pacers och OKC. Man spelar fortsatt sin temporika basket och jag gillar verkligen startfemman med de unga Zion, Ball och Ingram tillsammans med Adams och Bledsoe som de mer rutinerade. Jag tror säsongen kan sammansvetsa detta lag och den offensiva kraften saknas verkligen inte. Man har gått över linan i lagets 3 senaste matcher och det skulle förvåna mig om Hornets kan stoppa Zion. Adams och Ingram under korg.

Hornets

Hornets känns som ett lag som alltid får börja om från början på nått sätt. Nu har man värvat in Hayward och kastar honom rakt in i startfemman tillsammans med tidigare Celtics spelaren Rozier. Hornets spelar historiskt sett poängrikt mot Pelicans då det är 2 lag med ganska svaga defensiver. Nu saknar man Zeller och Biyombo kan inte stoppa 3 offensivt starka stora spelare ensam. Jag tror Hornets får stora problem att försvara sig i denna kampen samtidigt som man faktiskt besitter ganska bra skyttar.

Speltips

Här kliver jag in med 6 units på över 217,5 poäng i matchen till 1,90. Linan tycker jag känns lågt satt med tanke på förutsättningarna och vi vet vilket tempo Pelicans erbjuder i sitt sätt att spela basket samtidigt som man möter ett Hornets med ett svagt försvar. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Pelicans tempo och offensiva kraft

✅ Dåliga försvar i båda lagen

✅ Historiskt poängrikt mellan lagen

❌ Hornets svajiga förmåga att skapa poäng

Speltips: Över 217,5 poäng i matchen

Odds: 1,90

Spelbolag: WilliamHill

Liga: NBA

Spelstopp: 01:30

Units: 6

Ta bonusen på WilliamHill här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till