Godkväll basketfans! Förra reken satt bekvämt när Suns vann med hela 13 poäng mot Lakers och slog ut Lebron och Co. 2,16x degen smakade fint och vi satte 3e raka reken på hemsidan. Inatt tar Suns emot Nuggets och jag siktar in ett spel som satt i samtliga möten under säsongen mellan lagen. Suns -2,5 poäng i första halvlek till 1,91 spelas.

Suns

Suns har imponerat stort och en rejäl fjäder i hatten togs när man slog ut Lakers med 4-2 i matcher. Man startar ofta väldigt starkt och har ofta ledningen i halvtid. Hemma är man väldigt starka och med publiken i ryggen tror jag man även här går ut i ett starkt tempo för att skaffa lite space mot Nuggets som man vet ofta gör en starkare andra halva. Chris Paul har spelat igenom hela matchserien mot Lakers med sin skadade axel och har tagit rollen som spelfördelare. Booker har istället varit den som öst in poäng för Suns. Senast hela 47 poäng mot Lakers.

Nuggets

Nuggets såg ibland uträknade ut mot Portland. Speciellt när laget stod utan Murray men Jokic och gänget har slutit upp bra och nyförvärven Rivers och Gordon levererar när det behövts som mest. Faktum kvarstår dock att Murray är en otroligt viktig kugge som nu fattas och att Barton dessutom ser ut att dröja innan hans återkomst gör att man undrar hur mycket tyngd Jokic klarar att bära på sina axlar. Det går betydligt saktare för Nuggets nu och frågan är om man kan hänga med ett Suns som känner att dom klarat sitt svåraste hinder i Lakers.

Speltips

Här väljer jag att lita på att Suns tar ledningen i halvtid. Man har gjort det i samtliga möten med Nuggets denna säsong och på hemmaplan i ett slutspel är Suns otroligt svårstoppade. Lagen har dock spelat otroligt tighta matcher varav 2 har gått till förlängning och jag tycker därför att heltidslinan känns fel. Jag väljer istället att spela Suns -2,5 poäng i halvtid till 1,91x degen. 7 units investeras. Lycka till vid rygg.

För och nackdelar

✅ Suns har lett i halvtid i samtliga matcher mot Nuggets denna säsong

✅ Suns är hemmastarka och går ofta ut i högt tempo

✅ Nuggets vaknar oftast till i andra halvan

❌ Tighta matcher lagen emellan och Nuggets vet vad man har att vänta sig

Spel: Suns -2,5 poäng första halvlek

Odds: 1,91

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 04:00

Liga: NBA

Spelbolag: Betsson

Rygga spelet till bäst odds här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till