Blev en väldigt oväntad matchbild igår i Game 1 mellan Hawks – Philly vilket gjorde så att Philly fick jaga i princip hela matchen och tyvärr slutade matchen med en 4 poängs förlust för 76ers vilket gjorde så att min rek inte höll.. Inatt studsar vi tillbaka med en spelarspecial från mötet mellan Nets – Bucks (Game 2).

Joe Harris:

Joe Harris är en pure shooter enligt mig , ingen Curry eller Korver men han kan verkligen göra lights out om han kommer in i ett mode! Nets leder med 1-0 och Bucks kommer göra allt för att stoppa Nets från att gå till en 2-0 ledning…
Fokus för Bucks är att stoppa Nets bästa spelare vilket solklart är Kyrie , Harden och Durant…
Harden är OUT och kommer inte spela i nattens möte vilket öppnar upp väldigt mycket yta för Joe Harris!
Samtidigt som han faktiskt inte står i fokus för Bucks utan de kommer ha fullt upp med att försöka få stopp på Kyrie och Durant inatt, om man lyckas hitta Joe Harris med enkla extrapassar efter dubbling på durant tex så tror jag ett poängöverspel bör sitta relativt enkelt med den kapaciteten Joe Harris har till att göra poäng!

Något som gör Joe Harris väldigt unik är att han är en väldigt stor rollspelare, han gör det laget behöver, behöver de poäng fixar han det, behöver de försvar löser han det… Detta kan vara till en fördel men också i vissa fall en nackdel… speciellt om man ska spela överspel på poäng tex. Därför är det viktigt att Durant och Kyrie involverar honom i anfallet så han inte bara gör det som behövs för lagets skull utan också får avsluta i anfall!

En fördel Harris har i sin matchup mot Middleton är att han är väldigt seg vilket Harris förhoppningsvis kan ha nytta av om man attackerar korgen då och då och inte bara skjuter sönder matchen.

Joe Harris gjorde senast 19 poäng på 34 minuter mot Bucks och då hade ändå Irving 25p , Durant 29p och Griffin 18p….
Vilket är ett bra tecken på att de litar på honom och ger honom hans chanser till poäng!

Speltips:

Joe Harris gjorde senast 19p mot Bucks i Game 1…. Linan ligger inatt på över 13.5p för Joe Harris vilket jag kan tycka är väldigt lågt satt då James Harden inte kommer till spel vilket betyder att Joe Harris kommer få många minuter.
Därför kommer jag spela 8 Units på Joe Harris Över 13.5p inkl förlängning till 1.88x pengarna!

För och Nackdelar:

✅ Harden OUT = Mer skott för Harris.
✅ Harden OUT = Fler minuter för Harris.
✅ Gjorde 19p senast , linan endast på 13.5 inatt.

❌ Joe Harris kan bli väldigt passiv i anfallet bakom Durant och Kyrie.

Spel: Joe Harris Över 13.5p inkl förlängning
Odds: 1,88
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Tisdag 8/6: 01:30
Liga: NBA
Högst odds: Unibet

Rygga spelet här till högst odds!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till