Godkväll kära läsare! Det blev en smakstart i comebacken när Kings gjorde processen kort med Pelicans i andra halvan av matchen och vilken toppbasket vi fick se. Inatt spanar vi in OKC mot Warriors och kliver in på poängmarknaden.

OKC har glidit ner till en 13e plats i western Conference men en dröm om slutspelsplats lever i allra högsta grad ändå. Vinst här och man kliver upp på samma poäng med lika många matcher spelade som 9an, 10an, 11an och 12an. Det är ett rejält getingbo i western Conference just nu. OKC bör därför ta sitt försvarsspel på högsta allvar här även om laget såklart förlitar sig på sin snabba offensiv så måste defensiven upp flera pinnhål om man ska ha någon chans på slutspelet.

Warriors imponerade inte alls mot Lakers och bortaspelet fortsätter att vara riktigt svagt denna säsong. Curry tillbaka och men Green skadade fingret senast och är tveksam till spel. Att man kliver in i en shootout här känns inte rimligt utan man manövrerar helst ut OKC med att lira ett bättre försvar än vad hemmalaget gör.

Jag tycker linan är satt väl högt med tanke på förutsättningarna här och jag väljer att lira under 243 poäng i matchen till 1,93x degen.

Spel: Under 243 poäng i matchen

Odds: 1,93

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar hittar du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till