Tjenare alla läsare! Senaste reken på Grizzlies gick inte alls som tänkt. Trots att både Hardaway och Finney-Smith inte started för Mavs så gjorde Doncic det tillslut och när Grizzlies gjorde en riktig plattmatch så sprang siffrorna iväg. Vi studsar förhoppningsvis tillbaka med kvällens rek då vi bjuds på Nba basket som börjar på en vettig tid för oss i Sverige. Celtics mot OKC blir matchen där jag investerar poletterna.

Boston Celtics

Boston har haft en hel del bekymmer med skador senaste tiden. Ändå har man vunnit 5 och förlorat 5 under den tiden. Kemba Walker har fattats men är nu tillbaka. Hayward väntas även han att återvända till denna matchen. Jaylen Brown är dock fortsatt skadad men med Walker, Smart, Tatum, Hayward och Theis som startfemma bör Boston klara sig väldigt bra ändå. Nu får man möta ett OKC som man slagit i de fem senaste mötena och med hemmafansen i ryggen ser jag Bostons chanser som väldigt goda. Tatum fortsätter dominera med 30 poängsmatcher men gjorde endast 18 senast och lär vara på hugget här.

OKC

OKC har spelat bra senaste tiden men har fallit kort när man mött topplagen. Chris Paul trivs i rollen som ”lagpappa” och Gilgeous-Alexander gör en kanonsäsong. Mot Boston har man dock haft svårt och torskat de 5 senaste mötena. Gallinari har börjat hitta tillbaka till sin forna form och Adams är en stabil Bigman. Det ska bli intressant att se vad OKC kan göra i ett slutspel men det kräver nog rätt resa och motstånd om det inte ska ta slut i första omgången.

Speltips

Här kliver jag in på Boston -3,5 poäng till 1,88. 5 raka vinster mot OKC och Bostons stora hemmastöd bör räcka långt. Att man dessutom endast har Brown skadad gör att truppen är mer komplett än på länge.

För och Nackdelar:  
✅ Boston är hemmastarka
✅ Boston har vunnit 5 senaste mot OKC
✅ Skadeläget bättre än på lång tid för Boston

❌ Lagen har spelat ett par tighta möten

Speltips: Boston -3,5 poäng
Odds: 1,88
Spelbolag: Betsson
Spelstopp: 23:00
Liga: NBA
Insats: 5/10 units

100% bonus upp till 1000kr på Betsson

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till