Godkväll alla läsare! Gårdagens rek blev push efter att Clippers vann med exakt 8 poäng över Nets. Inatt kollar vi in Pelicans – Hawks och 2,05x degen spelas.

Pelicans har fått ordning på skutan igen efter en lite sämre period. 19-9 på hemmaplan vittnar om kvalitén detta laget kan lira med. Trots att Zion var skadad ett längre tag så har Ingram, Valanciunas och McCollum hållt i taktpinnen och lagets snabba offensiva spel har gett frukt.

Hawks fick rejält med pisk senast när man mötte Nuggets och på bortaplan har laget 14 vinster och 16 förluster. Det krävdes övertid för att slå Pelicans på hemmaplan och innan dess hade Pelicans 3 vinster på bortaplan mot Hawks. Young är tillbaka från sjukdom men kommer känna efter innan matchstart.

Här tror jag dagsformen kommer spela stor roll och att Pelicans är såpass hemmastarka. Pelicans -2 poäng till fina 2,05x degen måste därför provas.

Spel: Pelicans -2 poäng

Odds: 2,05

Insats: 8/10 U

Spelstopp: 01:30

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar hittar du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till