Godkväll basketfans! Inatt kollar vi in Nets mot Clippers där jag är övertygad om att vissa trades som gjorts kommer prägla matchen rejält.

Nets har alltså tradat bort Kyrie Irving till Mavericks och fått Finney-Smith. Skrämmande att tänka vad Irving och Doncic kan åstadkomma tillsammans om man kan få dessa herrar att samarbeta. Nets har samtidigt Durant fortsatt skadad ihop med Seth Curry. Dessutom småskador på ett flertal spelare.

Clippers är intakta. Har endast John Wall borta och här kommer både George och Leonard till start. Detta är ett tillfälle Clippers måste ta tillvara på och ett Nets utan spelfördelare ska vara den perfekta uppgiften för detta Clippers som är ruggiga när både Leonard och George spelar.

Jag väljer att lira Clippers -8 poäng. Nets är oorganiserat och utan någon klar ledare i dagsläget. 1,89 känns klart spelvärt då jag har svårt att se Nets stå emot en väloljad maskin som Clippers är när deras stjärnor är skadefria.

Spel: Clippers -8 poäng

Odds: 1,89

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 01:30

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar finner ni här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till