Gårdagen lämnade en bitter eftersmak när Theis inte alls svarade upp sin fina prestation från matchen innan. Missade öppna layups gjorde att man bytte in Kanter betydligt tidigare och när han gjorde 17 poäng blev valet av bigman enkelt. Vi blickar framåt istället och kollar in matchen mellan Suns och Grizzlies.

Suns

Suns startade säsongen riktigt bra men nu börjar verkligheten komma ikapp dom. Man fick kämpa rejält för att ens slå Knicks på hemmaplan och man har halkat ner till en 10e plats i tabellen. Jag gillade ändå detta hopplockade lag som jobbade som en enhet utan någon egentlig storstjärna. Bara 2 vinster på lagets 10 senaste hemmamatcher och med Ayton tillbaka trodde nog många att laget skulle lyfta. Istället märks det att man behöver spela in honom i startfemman och att det inte riktigt klickar.

Grizzlies

Grizzlies är även dom ett kämpande lag som ligger i princip på identiska siffror i tabellen som Suns. Dock är man i grymt slag för dagen när man fullkomligt mosade Clippers senast med hela 26 poäng. På BORTAPLAN! Visst kan lag sprattla till ibland men detta var ett Clippers med Kawhi på banan och även om George fattades så är det ändå en rejäl fjäder i hatten för Grizzlies. Att man dessutom hade 4 spelare som gjorde över 20 poäng är inget annat än imponerande.

Speltips

Nu möts alltså 2 jämnbördiga lag med lika mycket vila inför denna match. Kaminsky fattas för Suns och Iguodala fattas för Grizzlies. Jag ser faktiskt Kaminsky som det större avbräcket och när Grizzlies vann senast i Phoenix och vi ändå får 3,30x degen på den raka tvåan inatt så är det där mina polletter landar. 4 units på vinst för Grizzlies till 3,30x degen.

För och Nackdelar:

✅ Grizzlies svävar på moln efter krossen av Clippers

✅ Suns hade grova problem med Knicks
✅ Suns har bara vunnit 2 av lagets 10 senaste hemmamatcher

❌ Lagen har splittat tidigare möten denna säsong 1-1

Speltips: Grizzlies att vinna
Odds: 3,30
Spelbolag: Unibet
Spelstopp: 02:00
Liga: NBA
Insats: 4/10 units


Rygga spelet på Unibet och få 100% bonus upp till 2000kr här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till