Ett möte idag mellan två lag som inte är särskilt förtjusta i varandra!

Lakers – Golden State

Rivalmatch mellan dessa två lag där jag tror Curry kommer behöva vara en stor faktor om Golden State ska ha en chans att vinna! Mycket fokus på hans skytte som vanligt vilket bör öppna upp för andra. Han är deras bästa spelare och den bästa skytten genom tiderna men det vet motståndarna också och därför bör hans assist vara på topp då motståndarna kommer försöka stoppa hans poänggörande! Något som är väldigt positivt är att Golden State slipper tänka på världens bästa spelare genom tiderna… nämligen Lebron James då han inte kommer spela idag…. ”Ruled Out” , de behöver heller inte tänka på deras fd lagkamrat DiAngelo för han har också blivit Ruled Out av matchen. Curry gör sin comeback idag efter att ha missat 9 matcher pga skada i benet… hoppas han är fit for fight men det tror jag han är, bra val att komma tillbaka till just denna matchen tänker jag!

Speltips:

Hett möte idag där Golden State inte behöver tänka på Lebron men Lakers behöver stoppa Curry och Golden State! Jag tror Lakers kommer ha det väldigt tufft idag!

För och nackdelar:

✅ Lakers utan Lebron och DiAngelo.

✅ Curry comeback.

❌ Golden State på bortaplan.

Spelstopp: Söndag 21:30

Speltips: Golden State -4.5p inkl förlängning.

Odds: 1.80

Units: 10

Bolag: Unibet

Liga: NBA


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till