Godkväll alla läsare! Förra reken avslutades på ett bisarrt sätt när golvet under ena korgen släppte och matchen avbröts. Jäkligt synd på reken då Gran Canaria var rejält på gång och jag har svårt att tänka mig att Fuenlabrada skulle haft något att sätta emot om matchen hade fått fortsätta. Inatt kollar jag in matchen mellan Nuggets och Portland i nba. Reken följer här nedanför.

Denver Nuggets

Nuggets har brottats med en hel del skador på nyckelspelare senaste tiden. Dock har Jokic varit stabil och detta lag blir att räkna med i slutspelet. Man förlorade ändå senast lite överraskande mot Pistons efter övertid och spelare som Plumlee, Millsap och Murray som alla är skadade börjar tära på truppen. Rotationer att vänta återigen alltså men visst är det ett bra lag ändå, speciellt på hemmaplan. Här är jag mer inne på hur slitna man måste vara.

Portland Trail Blazers

Portland har hittat en riktigt fin form senaste tiden och detta laget har egentligen en spelare att tacka för det. Damien Lillard har dom senaste sex matcherna snittat hela 49 poäng per match! Det är ett helt galet facit med tanke på vilka lag man mött. Vinster mot Pacers, Rockets, Lakers och Jazz är ytterst imponerande för ett lag med skadebekymmer på kuggar som Nurkic, Hood och Collins. Lillard bär hela laget på sina axlar just nu och får hela truppen att lyfta sig.

Speltips

Här väljer jag att lita på att Lillard gör en solid insats igen. Portland har gång på gång överraskat senaste tiden och att vi får 1,70x degen på Portland +6 poäng tycker jag är alldeles för bra för ett lag som kämpar med allt dom har för att nå slutspel. Samtidigt möter man ett Denver som har flera kuggar borta och som nog mest av allt hade velat ha allstarbreaket redan nu. Det ser slitet ut och jag anar att en dipp är på väg.

För och Nackdelar:

✅ Lillard i sinnesjuk form

✅ Slitet Nuggets
✅ Portland har slagit flera topplag senaste tiden

❌ Denver är hemmastarka

Speltips: Portland +6 poäng
Odds: 1,70
Spelbolag: Leovegas
Spelstopp: 03:00
Liga: NBA
Insats: 8/10 units

100% bonus upp till 3000kr på Leovegas via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till