Playoffs final och förra reken på Game 1 satt väldigt fint!
Tyvärr blev det ingen rek på Game 2 men nu är det Game 3 och jag har hittat ett annorlunda spel som jag faktiskt tycker är riktigt bra MEN kanske min mest annorlunda rek någonsin. 5 units kommer investeras.

Danny Green:

Danny Green är en så kallad skytt…. Spelade för Spurs förr och nu mera i Lakers linne…
Han har spelat SÄMST … Och när jag säger SÄMST så menar jag katastrofalt dåligt i playoffs….
Man kan säga att han verkligen inte levt upp till förväntningarna, Svårt när man har Lebron och Davis i sitt lag som vakar över varje steg man tar…. Bara de 2 bästa spelarna i världen typ så att Green känner press är inte konstigt. Detta har då blivit playoffs snackis och som omvärlden har rostat Danny Green…… Det har varit skämt på skämt på skämt … på skämt….
För att ni ska få en bild på vilken nivå det har varit:

Han har minst sagt inte haft det lätt…. Men nu leder Lakers 2-0 i finalserien och jag tänker att nerverna har släppt lite, dessutom måste man vara lite förbannad på att hela basketvärlden pratar om hur dåligt du har skjutit så någon match måste han ju bara gå LOSS för att motbevisa alla…. och jag tänker att inatt är perfekt läge att faktiskt skjuta sönder och förhoppningsvis göra lite poäng!
Linan på antal poäng på Green brukar ligga på 12.5p ….. Efter allt detta ligger den idag på 7.5p till hela 1.85x pengarna. Återigen går jag emot all statistik och kör på magkänslan… Fungerade sist till 1.91x pengarna så jag tänker att jag följer magkänslan idag igen och satsar på Mr Danny Green!

Speltips:

Linan väldigt låg satt på antal poäng på Danny Green, jag tror att han är trött på att bli totalt mobbad på sociala medier och kommer försöka motbevisa alla. Därför spelar jag Över 7.5p på Danny Green.

För och Nackdelar:  
 + Lakers leder 2-0 vilket ger utrymme för Danny Green
 + Vill motbevisa alla kritiker.

– Statistiken från tidigare matcher visar på att han inte löser över linan.

Speltips: Totalt antal poäng av Danny Green: Över 7.5p
Odds: 1,85
Spelbolag: LeoVegas
Spelstopp: 01:30
Liga: NBA
Insats: 5 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till