Godkväll gott folk. Extremt retliga marginaler emot det senaste. Wizards vann med 9 när vi hade spelat -10 och Panathinaikos vann med 9 när vi spelat -9,5. Inatt möts Wizards och Pacers och vi får en väldigt hög lina. Under 246 poäng i matchen till 1,91 spelas.

Wizards

Wizards har hittat nya växlar när man kan spela både Westbrook och Beal. Nu möter man ett Pacers som innehar platsen över Wizards i tabellen. Wizards har vunnit 10 av lagets 12 senaste matcher men på hemmaplan har man 16 vinster och 17 förluster. Förra mötet denna säsong mellan lagen slutade 132-124 till Wizards. Dock är man utan skador på betydande kuggar här och Wizards har varit som mest framgångsrika när man tightar upp sitt försvar. Offensiven vet vi redan vad den kan.

Pacers

Pacers kommer från en ordentlig blowout mot OKC. Hela 95-152 slutade matchen och Pacers kunde lufta truppen ordentligt. Till detta möte har man dock frågetecken på stora delar av truppen. Pacers har dock väldigt svårt att hitta kontinuitet i sitt spel och har vunnit 5 och torskat 5 på lagets 10 senaste matcher. OKC är NBAs sämsta lag just nu och det går inte dra några större växlar pga att Pacers vann den matchen stort. Till detta möte har man som sagt frågetecken på Sampson, Turner, Brogdon, Lamb och Bitadze.

Speltips

Här tänker jag lira under 246 poäng i matchen till 1,91. Visst vet vi att lagen har öst in poäng emellanåt men nu möter Pacers ett riktigt motstånd. Något som OKC inte kan räknas som i dagsläget. Wizards vill inte ha en likande match som senast mot Pacers. Man vill dessutom bättra på sitt hemmafacit och det har varit bättre när försvarsspelet varit lite åtskruvat. Pacers har dessutom frågetecken på hela 5 spelare och en hel del rotation är att vänta. 6 units investeras då det helt enkelt också ska mycket till för att en nba match ska kliva över en lina så hög som 246 poäng.

För och nackdelar

✅ Wizards har varit bättre med ett tightare försvar. Är dessutom skadefria sånär som på Bryant och Avdija.

✅ Pacers kommer från en blowout mot OKC. Helt annat motstånd emot här.

✅ Pacers har frågetecken på flertalet spelare och en del rotation lär behövas.

❌ Förra mötet mellan lagen blev 132-124

Spel: Under 246 poäng i matchen

Odds: 1,91

Insats: 6/10

Spelstopp: 01:00

Liga: NBA

Spelbolag: BETHARD

Rygga spelet till bäst odds här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till