God söndag alla läsare! Ikväll får vi se tidig NBA basket då denna match startar redan kl 21 svensk tid. Pistons tar emot Magic och jag klickar i 1,72x degen.

Pistons

Hopplöst dåliga Detroit Pistons har lagt säsongen på hyllan och nu spelar man väl mest för att inte bli utskämda (vilket man redan blivit) iom att man förlorade flest matcher i rad i NBAs historia. Muscala och Stewart skadade och frågetecken på Cunningham inför denna match. Men som sagt jag är övertygad om att Pistons slutar sist denna säsong.

Magic

Magic ligger på en sjundeplats på samma poäng som Heat. Detta blir en match man bara ska vinna för att inte tappa viktiga poäng i slutspelsracet. Banchero har en kanonsäsong och ihop med Wagner och Suggs så är Magic riktigt jäkla bra emellanåt. Det är kontinuitet som saknas och att kunna plocka fram det där lilla extra mot topplagen. Man gjorde slarvsylta av Pistons i förra mötet där man vann med hela 32 poäng.

Speltips

Här råder det givetvis ingen tvekan kring vilket lag jag håller som favoriter. Svårt att se Pistons kunna bjuda upp till dans så jag lirar Magic -5 poäng till 1,72. Vill inte se Magic slappna av för mycket på slutet bara eller att man går ut med underskattning pga enkel seger senast.

För och nackdelar

✅ Pistons är ligans sämsta lag

✅ Magic är skadefritt och har inte råd att slappna av här, dessa matcher måste man vinna

✅ Banchero och Wagner driver på laget i varje match och bidrar stort själva

❌ Underskattning

Spel: Magic -5 poäng

Odds: 1,72

Insats: 8/10 U

Spelstopp: 21:00

Liga: NBA

Bolag: Unibet

Alla bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till