Godkväll alla basketfans! Förra reken gick inte alls som planerat då Warriors hade total torka när det gällde skyttet i första quartern mot Nuggets. Man var på väg tillbaka i andra halvan men förlorade med 3 poäng i en väldigt poängfattig match. Nu är jul och nyår över och vi spanar in ett maxbet mellan Wizards och Hornets. Under 230,5 poäng i matchen spelas till 2x degen.

Wizards

Washington Wizards förlorade efter en buzzerbeater mot Bulls den 2/1 och det var en match som spelades i galet tempo och där det mesta satt. Beal var bra som vanligt och Kuzma hade en riktigt bra match. Dock spelar Wizards med en hel rad spelare borta pga covidprotokoll och skador. 7 spelare fattas till denna match så nog kan man tänka sig att matchen mot Bulls sitter i hos Beal och Co som får spela fler minuter nu med en tunn bänk som backup.

Hornets

På andra sidan planen står Hornets inatt som är backtoback efter att ha blivit mosade av Suns igår 99-133. Att tvingas packa väskorna och resa till Washington efter en sådan överkörning är nog inte det roligaste och nu ska man ladda om mot laget som ligger precis under Hornets i tabellen. Man har dock bara Carey, Lewis och P.J Washington borta här och det är skador man inte direkt bör störas av. Fokus kommer helt klart ligga på försvaret här efter gårdagens näsbränna, något som bör vara bättre eftersom Wizards inte har lika många hot som Suns.

Speltips

Här tycker jag linan sätts väl högt av bolagen. Vi får 2x degen på under 230,5 poäng i matchen och med tanke på att detta är 2 lag som möts ofta och man inte klivit över den linan på de 7 senaste mötena så väljer jag att maxa här med 10/10 units. Wizards saknar hela 7 spelare och Hornets är backtoback och uppskattar nog ett lägre tempo i matchen.

För och nackdelar

✅ Wizards saknar 7 spelare

✅ Hornets är backtoback

✅ Viktig match för båda lagen

✅ Lagen har inte klivit över linan på 7 senaste mötena

❌ Beal och Kuzma var riktigt bra mot Bulls och skapade en hel del poäng på egen hand

Spel: Under 230,5 poäng i matchen

Odds: 2,0

Insats: 10/10 U

Spelstopp: 01:00

Liga: NBA

Spelbolag: WilliamHill

Rygga spelet och hämta en bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till