Godkväll basketfans! Bulls har gett oss betalt x2. Senast här på hemsidan och igår via snabbreken från min tråd på fb. Inatt kollar vi in Warriors – Nuggets. Warriors -2,5 poäng i första quartern spelas till 1,95x degen.

Warriors

Warriors imponerar nåt oerhört och visst är det Curry man tänker på först när det kommer till Warriors. Killen är helt fenomenal och bästa 3 poängsskytten genom tiderna gör inte bara massor med poäng, han drar också på sig så mycket av motståndarnas försvar så han kan servera sina medspelare grymma lägen och där sviker dom inte. Porter är säker både från fältet och utanför 3 poängslinjen och han blir startspelare här när Green fattas. Kuminga imponerar som Rookie och visar ingen rädsla eller nerver alls. Gary Payton har väldigt aktiva händer i försvaret och fixar ett flertal steals. På hemmaplan startar Warriors ofta i rasande fart och det är sällan som man förlorar första quartern. Just därför hämtar jag dagens tips från den marknaden.

Nuggets

Nuggets tragglar verkligen på men förluster mot OKC och Hornets imponerar inte och vinsten senast mot Clippers såg länge ut att bli förlust också. Man vann med nöd och näppe men mot ett Clippers som var väldigt desarmerat. Jokic försöker så gott han kan och hans insatser är inget att klaga på men resten av laget måste steppa upp flera klasser för att Nuggets inte ska börja tappa placeringar i tabellen. Avsaknaden av Murray är uppenbar i laget och det skulle inte förvåna mig alls om Nuggets försöker värva in ännu en spelare som kan vara nummer 2 bakom Jokic. Nuggets är ofta segstartat i den konstellationen man nu får spela med och visst är Jokic grym men någon speedkula det är han inte.

Speltips

Här vet vi vad Warriors innehar för offensiv kraft. Gång på gång ser vi dom vinna första quartern för att sedan se motståndarna komma ikapp i andra quartern när Curry vilar. Här räknar jag återigen på ett liknande scenario och lirar Warriors -2,5 poäng i första quartern till 1,95x degen. Spelet får 6 units.

För och nackdelar

✅ Warriors är ruggigt starka på hemmaplan och startar ofta i grymt tempo

✅ Nuggets är segstartade och Jokic är långsam

✅ Curry behöver sällan en quarter på sig för att ”hitta” sitt skytte, han är good to go från start

❌ Draymond Green fattas för Warriors vilket skadar försvaret en del samt att han screenar för Curry när de båda spelar ihop

Spel: Warriors -2,5 poäng i första quartern

Odds: 1,95

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 04:00

Liga: NBA

Spelbolag: Bethard

Rygga spelet och hämta en bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till