Godkväll basketvänner! Igår hade jag ett överspel i min tråd på fb som satt fint mellan Lakers och Nuggets och förra mötet mellan Heat och Celtics prickade vi in liret på också. Här kliver vi in i match 6 mellan Heat och Celtics och jag har planen redo.

Heat

Heat som startade denna matchserie så bra såg helt ur gängorna senast. Visst gjorde Celtics en bra match men det hungriga Miami vi sett tidigare såg faktiskt lite loja ut. Visst man gör 108 poäng men att detta försvar släpper in 121 poäng mot Boston lämnar nog mer att önska från coach Spoelstra. Butler gjorde bara 17 poäng och även om Dragic var poängbäst i Miami så filmade han ett antal gånger och stod för ett par kostsamma turnovers. Här tror jag Miamis offensiv kommer vara förbättrad men är tveksam till att man ordnar upp försvarsspelet som Celtics lyckades luckra upp ordentligt senast.

Celtics

Hayward börjar komma igång efter sin långa frånvaro och Celtics såg urstarka ut senaste matchen. Dock kvarstår faktum att det är vinna eller försvinna här. Tatum och Brown fortsätter glänsa i anfallet och Smart i försvaret är briljant. Tom Daniel Theis gjorde en bra match senast och att Coach Stevens även drog in Kanter i leken visar på vilken smart coach han är. Här kommer det krävas maxprestation återigen från Celtics och jag tror faktiskt man kan tvinga fram en sjunde och avgörande match i denna serien.

Speltips

Här tänker jag lira att Celtics vinner men även att matchen går över 214,5 poäng. Den linan har lagen gått väl över i de 3 senaste mötena och med tanke på hur Celtics anfall klickade senast samtidigt som Miamis försvar fallerade totalt så bör det bli åka av igen. 3,25x degen och jag kliver in med 4 units. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Celtics anfall funkade på alla cylindrar senast

✅ Heats försvarsspel fallerade

✅ Coach Stevens är inte rädd för att gambla i pressade situationer

❌ Risk för mycket fouls som kan göra matchen väldigt hackig

Speltips: Celticsvinst och över 214,5 poäng i matchen

Odds: 3,25

Spelbolag: WilliamHill

Spelstopp: 01:30

Liga: NBA

Units: 4

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till