Godkväll basketfans! Match 4 mellan Pacers och Celtics och här kliver jag in på poängmarknaden.

Matchen

Indiana Pacers kommer att ta emot Boston Celtics på Gainbridge Fieldhouse i den fjärde matchen i Eastern Conference Finals. Celtics leder serien med 3-0.

Pacers har kniven mot strupen och kommer att vara under press resten av serien på grund av sitt 0-3-underläge. Scenariot kunde ha varit betydligt annorlunda om Indiana hade kunnat spela bättre i slutet av matcherna 1 och 3. Pacers kunde ha vunnit lördagens match i Indiana, men några tveksamma beslut på båda sidor av planen tvingade dem att nöja sig med en förlust trots att de hade ledningen under större delen av andra halvlek. Pacers har fått värdefulla bidrag från spelare som Pascal Siakam, Myles Turner, T.J. McConnell och Andrew Nembhard. Ändå återstår det att se om de kan besegra Celtics utan sin stjärnspelare, Tyrese Haliburton, som styr spelet. Pacers har kommit plågsamt nära att göra det i minst två av de tre matcherna i serien, men det återstår att se om de kan korsa mållinjen i match 4 annars kommer deras säsong att ta slut.

Tyrese Haliburton är osäker för måndagens match på grund av en sträckning i baksida lår, men hans chanser att spela är ganska små. Bennedict Mathurin (axel) är ute.

Celtics är potentiellt 48 minuter från att nå NBA-finalen 2024, vilket inte borde vara en överraskning med tanke på att de var det bästa laget i ligan under grundserien med bred marginal. Boston spelade inte sin bästa match i match 3 av serien, men som bra lag ofta gör, presterade Celtics när det behövdes som mest, och de sparade sitt bästa spel till de sista minuterna, där Jayson Tatum och Jrue Holiday bar Boston till mållinjen. Celtics har allt på sin sida för att säkra sin första resa till NBA-finalen sedan 2022, då de förlorade mot Golden State Warriors. Boston har fått arbeta hårt för att vinna i två av de tre matcherna i denna serie, och om laget kan behålla momentum till denna match, pekar alla tecken på att de kommer att fullborda en svepning.

Jrue Holiday (sjukdom) och Luke Kornet (handled) är osäkra för måndagens match. Kristaps Porzingis (vad) är ute.

Speltips

Här finns ingen anledning för Pacers att hålla inne på någonting. Full speta framåt är vad som funkat för Pacers hela säsongen och samtliga 3 matcher i denna serien har gått över linan på 223 poäng. Pacers har ändå varit väldigt nära i 2/3 matcher att knipa segrar men Celtics har kunnat växla upp och har också en ytterst potent offensiv. Över 223 poäng i matchen liras till 1,92x degen.

För och nackdelar

✅ Samtliga möten har passerat linan

✅ Pacers måste trycka plattan i mattan

✅ Celtics försökte hålla nere Pacers via försvar senast och det höll på att kosta dom matchen, här lämnar man inte det åt slumpen utan matchar offensivt från start

❌ Haliburton osäker till spel för Pacers

Spel: Över 223 poäng i matchen

Odds: 1,92

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA

Bolag: NoAccountBet

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till