Godkväll alla läsare! Inatt kollar vi in Pacers som tar emot Raptors. 1,87 klickas i.

Pacers

Pacers har fått upp ångan efter allstarhelgen. Övertygande segrar mot både Pistons och Mavericks. Här får man fortsätta på hemmaplan och ett bortasvagt Raptors ska kunna betas av någorlunda enkelt på förhand. Endast Nesmith på skadelistan och Siakam som får möta sin gamla klubb. Haliburton har avlastats iom att man värvade Siakam och det gör att truppen blir mer allround. Turner kunde mosa korgen senast mot Mavericks och gjorde 33 poäng vilket vittnar om att fler kan kliva fram än att all börda ska hamna på Haliburton. Hemma har Pacers 19 vinster och 11 förluster.

Raptors

Raptors rörde runt rejält i truppen med värvningar från Knicks och att man släppte Siakam kom nog som en chock för många. Borta har man endast 9 vinster och 20 förluster. Jag förstår dock inte Raptors tanke med denna säsongen eller om man på sätt och vis gett upp på den redan för ytterligare värvningar behövs för att Raptors ska kunna kliva uppåt.

Speltips

Här håller jag Pacers som klara favoriter. Raptors har förlorat sin stjärnspelare och har inte ersatt med en likvärdig kugge. Pacers har momentum och är hemmastarka medan Raptors blandar och ger pga stora omställningar i truppen. Jag lirar Pacers -6 poäng till fina 1,87x degen.

För och nackdelar

✅ Pacers är hemmastarka och har bra vind i seglen

✅ Pacers har värvat Raptors bästa spelare

✅ Raptors är svaga på bortaplan

❌ Stora omställningar i Raptors och möjligt att man vill visa att man klarar sig utan Siakam som kan ge extra bränsle här.

Spel: Pacers -6 poäng

Odds: 1,87

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 01:00

Liga: NBA

Bolag: NoAccountBet

Alla bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till