James Harden reken igår gick inget vidare. Hans tredje lägsta prestation poäng mässigt denna säsong och för att vara den som skjuter flest straffkast i NBA är det chockerande att han bara sköt 2 straffkast under hela matchen. Inatt har jag dock hittat ett riktigt guldkorn som jag går in 6 units med! För er som inte följer min personliga tråd finns även en fin dubbel till kvällen tidiga Euroleague matcher jag rekommenderar att kika på.

Chris Paul:

OKC pointguard Chris Paul har verkligen visat att han är veteran och lyckats plocka upp spillrorna efter Westbrook lagbyte. Han är ett kugghjul i anfallet och får fördela bollen i nästan varje anfall. Veteranen har gjort dubbelsiffrigt med assist ett bra tag men dom senaste matcherna har han gått ner sig i just den fronten och fokuserat mer på poäng. Därav har linan gått ner sig rejält för en “Pass First” Point Guard som han faktiskt är/var.
Därför synar jag med 6 units i ett assist överspel på Chris Paul inatt då jag anser trots låga prestationer tidigare så kan han mycket väl fixa linan.

Assist senaste matcher:
6 assist
7 assist
5 assist
8 assist
10 assist
12 assist
Trots de snåla assist matcherna har han lyckats gå över linan 4 av senaste 6 matcher.

Grizzlies:

Grizzlies mötte Chris Paul nyligen ( 18 december ) och Chirs Paul gjorde 18 poäng.
Tror man har Scoutat honom ordentligt till dagens match och kommer försöka sätta käppar i hjulet för hans poäng produktion och förhoppningsvis vänder han sig till att “sätta upp” hans lagkamrater istället. Grizzlies har bjässen Jonas Valanciunas som Center och därför tror jag mycket på “drive and kick” för Chris Paul vilket betyder mycket assist om det sätter sina skott.

Speltips:

Chris Paul kommer få det tufft att gå mot korgen så antigen kommer han försöka skjuta sönder matchen eller gå mot korg och kicka ut den. Linan är alldeles för låg när det handlar om en “pass first pointguard” så därför tänker jag spela Över 6.5 assist på Chris Paul för hela 1.75x degen.

För och nackdelar: 
✅ I grund och botten pass first PG.
✅ Klarat linan 4/6 senaste.
✅ Kugghjulet i anfall.
❌ Fokus på poänggörande.

Speltips: Chris Paul Över 6.5 assist.
Odds: 1.75
Spelbolag: Unibet – 100% välkomstbonus upp till 2000kr för nya kunder.
Spelstopp: Fredag 02:10
Liga: NBA
Insats: 6/10 Units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till