Godkväll alla läsare! Vi fick en fin julklapp när vi spelade Warriors – Grizzlies över 216,5 poäng på julafton till 1,91x degen. Det blev 217 poäng så spelet satt med minsta möjliga marginal och det blev ett glädjetjut till julskinkan. Inatt kollar vi in Bulls – Pacers. Bulls -6 poäng spelas till 1,91.

Bulls

Chicago Bulls drabbades av ett rejält covidutbrott i truppen och blev tvingade att flytta fram 2 matcher. Såhär i efterhand kan man dragit en vinstlott ändå. Flera lag har fått spela med många spelare borta pga covid men matcherna har ändå genomförts pga att man ändå kunnat ställa ett lag på banan. Bulls kom istället tillbaka svinheta och har vunnit 2/2 sen i princip hela truppen fastnade i covidprotokollen. Vad som imponerar än mer är att Bulls gjort 248 poäng totalt i de 2 matcherna och detta utan lagets stjärna Zach LaVine. Han ser dock ut att komma till start här då han klarat covid testerna under dagen.

Pacers

Pacers kommer till denna match med McConnell och Warren borta men även frågetecken på Brogdon och Sabonis. Pacers funkar på hemmaplan där man spelat 11-7 men borta har man endast 3 segrar och hela 12 förluster. Det är näst sämst i Eastern Conference så nog får man händerna fulla här med ett utvilat Bulls så dessutom får tillbaka lagets bästa spelare. Pacers första mötet med Bulls tidigare denna säsong men sen dess har lagen sett ut som natt och dag. Har dessutom Pacers skador och frågetecken på viktiga kuggar blir denna match extremt tuff.

Speltips

Här litar jag helt på Bulls. Man ser ruggigt vassa ut och får tillbaka LaVine som gör en grym säsong hittills. Han och DeRozan är en potent duo som tagit Bulls till en 2a plats i tabellen. Nu möter man ett uselt bortalag i 13e placerade Pacers och har hämnd att utkräva. Bulls -6 poäng känns som en vettig lina och 1,91 får 7 units. Lycka till vid rygg.

För och nackdelar

✅ Bulls har kommit ut med dunder och brak efter att laget drabbades av covid

✅ Pacers är riktigt usla på bortaplan

✅ Zach Lavine ser ut att komma till start vilket förstärker ett redan bra Bulls

❌ Pacers vann första mötet mellan lagen

Spel: Bulls -6 poäng

Odds: 1,91

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA

Spelbolag: Unibet

Rygga spelet och hämta din bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till