Godkväll basketfans! Senaste liret på Khimki föll inte väl ut alls. De gjorde en urusel match trots ”stjärnglansen” i ryska mått mätt. Vi hoppar in på NBA istället och trots att Kevin redan har ett spel i denna match så fastnar jag för ett annat lir. Kolla in mina tankar nedan.

Celtics

Här spelar Boston för sin överlevnad. Vinna eller försvinna som gäller mot ett Miami som går på alla cylindrar just nu. Den här nöten blir svår att knäcka men vi har sett Boston i liknande situationer tidigare. Coach Stevens får gnugga geniknölarna ordentligt och det skulle faktiskt inte förvåna mig om Marcus Smart blir nyckeln här. Brown och Tatum får mycket uppmärksamhet från Miami och Smart är den som när han har en bra dag kan vara skillnaden på vinst och förlust för detta Celtics.

Miami Heat

Heat är otroligt bra i detta slutspel och jäklar vilken basket man spelar. Adebayo har fått ett rejält lyft i sin roll tillsammans med Butler som visar vilken ledare han är. Matcherna har varit tighta men Heat har visat att man aldrig ger vika i tuffa situationer och har vänt flera matcher i sista quartern i detta slutspel.

Speltips

Här ser jag inte något lag vika sig och Boston kan inte riktigt förlita sig på sin defensiv. Heat har luckrat upp dom gång på gång så här handlar det snarare om att försöka ösa in poäng och sedan hålla sin egna zon när Heat väl växlar upp. Jag kliver därför in på poängmarknaden där jag tycker vi får fint värde på över 211 poäng i matchen. Den linan har lagen passerat i 3 av 4 matcher och framförallt i de 2 senaste där det öppnat upp sig mer. 5 units investeras på liret. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Måstematch för Celtics, försvar har ej funkat så bättre att gasa

✅ Heat har inte haft några större problem att bryta igenom Celtics försvar

✅ Coach Stevens är inte rädd för att gambla i pressade situationer

❌ Skulle Matchen bli svintight rakt igenom kan det bli lägre tempo

Speltips: Över 211 poäng i matchen

Odds: 1,75

Spelbolag: WilliamHill

Spelstopp: 02:30

Liga: NBA

Insats: 5 Units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till