Godkväll basketfans! Marginalerna var inte med oss igår när Murray gjorde 25 poäng och vi hade spelat över 27,5. Då skall nämnas att dessa 25 poäng gjordes utan att han sänkte en enda 3 poängare som han normalt sett är grym på. Inatt går vi vidare med fjärde mötet mellan Heat och Celtics. 2x degen klickas i.

Heat har gjort i det närmaste ett perfekt slutspel. Man har hittat storformen på sin stjärnspelare Jimmy Butler, laget spelar just som ett lag och alla bidrar med sitt yttersta i varenda match och skyttet stämmer bättre än på hela säsongen. Här leder man med 3-0 i matcher och kan svepa Celtics vid vinst inatt på sin hemmaplan. Senaste matchen var i det närmaste en förnedring när man vann med 128-102 och Celtics såg totalt vilsna ut.

Heat kommer såklart fulla med självförtroende till denna match och hemmapubliken lär ge sitt lag en rejäl push att avgöra serien redan här och ta sig till final mot Nuggets som blev klara igår efter en svept serie med 4-0 mot Lakers. Vad som dessutom var imponerande i senaste matchen var att Butler faktiskt bara behövde göra 16 poäng. Vincent, Robinson, Martin och Adebayo bidrog alla stort i segern och det har varit Heats framgångsrecept i denna serien.

Heat känns helt enkelt som storebror här och Tatum och Brown i Celtics försöker allt dom kan men resten av truppen svarar inte upp alls. Att ta sig tillbaka från ett 3-0 underläge kräver ett mirakel och luften har gått ur ”de gröna”.

Spel: Heat -2,5 poäng

Odds: 2,0

Insats: 8/10 U

Spelstopp: 02:30

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar finns här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till