Godkväll alla läsare. 3e raka liret hittade hem igår när Wizards och Raptors inte alls kunde komma nära den höga poänglinan som ställdes ut av bolagen. Redan ikväll får vi se Pistons ta emot Pelicans och 1,97x degen byggs i en betbuilder.

Pistons

Detroit Pistons (12-58) har inget att spela för den här säsongen, eftersom de är ett av de få lagen som redan har blivit eliminerade från slutspelet trots att kalendern inte har nått april ännu. Det här utfallet är inte förvånande, eftersom Pistons utstod en av de längsta förlustsviterna i NBA:s historia mellan slutet av oktober och slutet av december. Vid den här tiden av säsongen handlar det allt om spelarutveckling och långsiktig framgång för Pistons. De har redan ett av de yngsta lagen i NBA, men bli inte förvånad om Detroit väljer att vila några av sina stjärnor och ordinarie spelare under de sista veckorna av säsongen.

Pistons listar Jalen Duren (rygg) som en game time call. Listan över bekräftade frånvarande är ganska lång. Den inkluderar Simone Fontecchio (tå), Taj Gibson (lår), Quentin Grimes (knä), Isaiah Stewart (lår), Stanley Umude (ankel) och Ausar Thompson (sjukdom).

Pelicans

New Orleans Pelicans (43-27) är i en bra position inför slutspelet. Om säsongen slutade idag skulle New Orleans gå in i slutspelet som femte seeden i Western Conference. Pelicans har en bra chans att knipa en topp 4 seed och gå förbi Los Angeles Clippers, särskilt med tanke på hur de har spelat de senaste veckorna. Pels kommer till Detroit efter en 111-88 seger över Miami Heat och har vunnit fyra av sina senaste fem matcher. Dessutom har New Orleans varit ett av de bästa lagen i Western Conference när de spelar på bortaplan (23-14). Allt detta gör Pelicans till tunga favoriter inför den här matchen.

Pelicans listar Dyson Daniels och Brandon Ingram som ute, båda på grund av knäskador.

Speltips

Pelicans startar alltid i rasande tempo. Här tror jag vi får se dom göra processen kort mot ett helt avslaget Pistons. Pelicans att vinna både första och andra quartern i en betbuilder ger 1,97x degen. Där hamnar mina poletter.

För och nackdelar

✅ Pistons är NBAs sämsta lag

✅ Pelicans i kanonform och startar alltid i högt tempo

✅ Pelicans är bland de bästa bortalagen denna säsongen

❌ Om skyttet hackar i inledningen av matchen

Spel: Pelicans att vinna Q1 och Q2

Odds: 1,97

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 20:00

Liga: NBA

Bolag: NoAccountBet

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till