Godkväll basketfans! Julen står för dörren och förra reken satt finfint när Suns körde över Lakers med 18 poäng och 1,90 kunde bockas grönt i protokollet. Inatt satsar vi på en julklapp i matchen mellan Warriors och Grizzlies. Över 216,5 poäng i matchen spelas till 1,91x degen.

Warriors

Warriors hoppade rakt in i vinnarspåret igen senast när lagets stjärnor var tillbaka till matchen mot Kings. Innan dess vilade man Curry och Co och förlorade med ”B-laget” mot Raptors. Det är fortsatt Curry som leder sitt lag och snubben är fantastisk. Bästa 3 poängsskytten genom tiderna lär bjuda hemmafansen på en show som julklapp. Fast det gör han redan varenda match. Man saknar fortsatt Wiggins pga skada och Kuminga och Payton kliver in i startfemman ihop med Curry, Green och Looney.

Grizzlies

Ja Morant kom tillbaka efter nästan 1 månads skadefrånvaro senast. Dock så kom ännu en snöplig förlust för Grizzlies mot usla OKC. Det är oförklarligt för detta lag som blandar strålande insatser med riktiga bottennapp. Aldama, Clarke, Merill och Williams saknas. Dock ska Grizzlies vara starkare här än vad man varit på länge. Grizzlies vann senast lagen möttes efter ett övertidsdrama. Då var det försvarsspelet från båda lagen som imponerade. Något jag tror vi får se lite mindre av här pga att det är en så kallad holidaygame.

Speltips

Här blir det publikfrieri deluxe och jag tror vi får se mycket poäng mellan 2 lag som har skarpskyttar och bra bigmen. Curry är världens bästa 3 poängsskytt genom tiderna och Ja Morant med sin speed är garanterad att fixa en hel del poäng. Över 216,5 poäng i matchen känns helt klart överkomligt och 1,91x degen på den linan känns som en julklapp. Lycka till vid rygg.

För och nackdelar

✅ Curry lär bjuda hemmafansen på en show som julklapp

✅ Försvarsspelet är i regel sämre dessa matcher runt jul

✅ Morant tillbaka i Grizzlies

❌ Förra matchen mellan lagen slutade 101-104

Spel: Över 216,5 poäng i matchen

Odds: 1,91

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 04:00

Liga: NBA

Spelbolag: Bethard

Rygga spelet och hämta din bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till