Godkväll basketfans! Inatt spelar Timberwolves mot Nets. Vi riktar in oss på poängmarknaden och en lina som är väldigt högt sagt med tanke på ett flertal faktorer. Under 239 poäng i matchen spelas till 1,71x degen.

Timberwolves

Laget som helt klart varit på en riktig berg och dalbana senaste tiden. Vinster mot Warriors och Knicks men förluster mot Pelicans och Hawks. Även om man förbättrat sitt spel rejält så är ojämnheten i matcherna påtagligt. Towns är helt klart viktigaste kuggen men fler behöver steppa upp när man möter ettan i Eastern Conference som man haft galet svårt för under alla möten 2021.

Nets

Nets är själva inne i ett skumt flöde. Man förlorar mot lag som Cavs, Portland och OKC men kommer med 2 vinster i ryggen till detta möte mot Wizards och Spurs. Frågan om Kyrie Irving ens skulle spelat denna säsong för Nets är på tapeten. Har han bidragit med att laget blivit bättre eller har uppståndelsen kring honom snarare skadat lagets prestation som lag? Missförstå mig inte, jag tycker Kyrie är en fantastiskt bra basketspelare men det blir ett väldigt hattande i truppen när man aldrig lirar med samma startfemma. Nu fattas Claxton, Durant, Harris och Millsap. Big Three spelar sällan tillsammans och frågan är hur det kommer funka under slutspelet.

Speltips

Durant är otroligt viktig för Nets och bidrar med en hel del poäng. Jag tycker inte Harden och Kyrie är lika vassa tillsammans som om Durant matchas ihop med en av dom. Under 239 poäng i matchen till 1,71 känns klart spelvärt. Lagen har inte ens varit i närheten av den totalpoängen under de 4 gånger man mött varandra 2021. 7 units investeras.

För och nackdelar

✅ Durant fattas

✅ Lagen har inte gått över linan någon av matcherna man möttes under 2021

✅ Både Harden och Kyrie är kära i bollen och tar gärna tid på sig

❌ Timberwolves har varit väldigt ojämna i sina prestationer.

Spel: Under 239 poäng i matchen

Odds: 1,71

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA

Spelbolag: Unibet

Rygga spelet och hämta din bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till