Godkväll alla läsare. 230 poäng mellan Heat och Celtics igår och över 214 poäng i matchen till 1,91 satt helfint. Inatt är det match 4 mellan Lakers och Nuggets. Vi checkar in marknaden för spelarpoäng och finner ett intressant lir till 1,96.

Lakers har satt sig rejält i skiten kan man säga när man nu ligger under med 3-0 i matcher och Lebron och Co kan nog mest lira för att inte bli nollade men att vända denna matchserien räknar nog ingen att man ska lyckas med.

Jamal Murray ihop med Jokic har varit Nuggets superduo hela slutspelet och Murray har haft en grym serie mot Lakers. Han har varit poängbäst i 2/3 möten med 37 poäng i båda de matcherna samt att han gjorde 31 poäng i första mötet. Hans skytte har varit fenomenalt och Jokic har sopat rent hus under korg.

Murray över 27,5 poäng här ger oss hela 1,96x degen och även om Lebron kommer ge allt för att inte bli nollad så tror jag resten av Lakers är svårmotiverat här. Murray kommer göra sina poäng oavsett och blir förmodligen inte huvudfokus för Lakers att få stopp på. Snarare limitera Jokic och resten av truppen så gott det går isåfall. Vilket innebär att Jokic assisterar än mer och det gynnar såklart skarpskytten Murray.

Spel: Jamal Murray över 27,5 poäng

Odds: 1,96

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 02:30

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till