Godkväll basketfans! Dags att återuppta sista delen av säsongen innan slutspelet. Lagen kommer utvilade efter allstarhelgen och jag tar tillvara på ett faktum som vi knappt sett på hela säsongen.

OKC

OKC har varit säsongens överraskning och Shae Gilgeous-Alexander har visat MVP status i en hittills fenomenal säsong. Man ligger tvåa i western Conference och avslutade med 2 vinster innan allstar-breaket. Det blir nu väldigt intressant att se ifall det unga OKC kan hålla i sin fina form säsongen ut eller om lagen med fler veteraner trycker ner dom i skorna. Slutspel blir det i vilket fall men om man behåller en topp 3 placering i tabellen ställer jag mig mer tveksam till.

Clippers

Här kommer vi få se ett Clippers som ställer ut det bästa man har som startfemma. Man har lyckats väldigt bra denna säsongen med att varva småskador och kunnat vila sin topptrio om vartannat. Man ligger trea i western Conference och kommer med en seger mot warriors i bagaget innan allstar-breaket. Här går man all in med startfemman och Paul George, James Harden och Kawhi Leonard samtidigt är skrämmande för allt motstånd. Mann och Zubac som komplettering utgör en väldigt stark startfemma. Dessutom är truppen helt skadefri och jag håller definitivt Clippers som ett lag att se upp med i slutspelet.

Speltips

Här väljer jag att rygga gästerna. OKC är grymt bra denna säsongen men jag kan inte se förbi att vi får se ett Clippers här med ligans förmodligen bästa trio. Jag lirar den raka tvåan till 1,96.

För och nackdelar

✅ Clippers vann förra mötet mellan lagen övertygande med 128-117

✅ Clippers är skadefria och har äntligen hela trion i startfemman

✅ Clippers är bra på bortaplan

❌ OKC har varit säsongens överraskning

Spel: Clippers att vinna matchen

Odds: 1,96

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA

Bolag: NoAccountBet

Alla bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till